Valborgsmässoafton.

Kommer inte firas av mig. En person som jag inte nämner vid namn sa rätt träffande: "Valborg är amatörernas afton" haha, gammal o rutinerad?  Jag kommer att vara lite halvgrå här hemma i sällskap av Anna. Mamma o pappa är ju hemma också, kan ju passa på o va lite social mot dem också. Vi har konstaterat att sen i augusti/september nån gång så har inte vi setts så mycket, förens nu, när handbollen är slut. Både mamma o pappa jobbar, jag jobbar, ronja och simon är i skolan, jag och ronja har handbollen och alla vi tre umgås med kompisar. Så det är ju inte många gånger vi setts allihop under den perioden. Men just nu är det rätt skönt att kunna relaxa lite på kvällarna.
     
     Just nu ser det ut som att helgen blir ledig! Om jag är ledig fredag, lördag och söndag så blir det fösta hellediga (är det ett ord?) helgen 2008 för min del. Vore. Känns som att jag är redo för det. Sthlmtrippen uteblev tyvärr.  Nån som har förslag på vad jag ska göra istället på min ledighet? Om man skulle ta och åka till Selma Spa kanske? Mikael, jag vill ha rabatt!!
      Stina ska flytta till Norge, och jag vill hänga på. Det skulle vara sinnesjukt kul o bo med henne, chrille, mackan och dave. Nu ska tydligen Micke B flytta dit också. O ger upp elitsatsningen i handboll?! Synd. 
     

.....................................................................................................................................................


You say black, I say white, you say bark, I say bite. You say shark, I say Hey Man! Jaws was never my scene and I don't like star wars. You say rolls, I say royce. You say God, give me a choice, you say Lord, I say Christ, I don't believe in Peter Pan, Frankenstein or Superman. All I wanna do is bicycle.

You say coke, I say caine. You say John, I say Wayne. Hot dog, I say it cool it man. I don't wanna be the President of America! You say smile, I say cheese. Cartier, I say please, income tax. I say Jesus, I don't wanna be a candidate
for Vietnam or Watergate. Cos all I want to do is bicycle.

Fräscht som jOHANNA skulle ha sagt.

Idag har jag varit relativt boring. Jag har: jobbar, lagat mat med pappa, städat, tvättat, renbäddat i sängen, varit ute o gått och sist men inte minst har jag deklarerat för första gången. Alltså ibland för står jag inte hur folk en gång kommit på ord. Deklarera. Bara ordet gör ju att man vill gå snabbt åt andra hållet :O Men nu är det gjort och jag är rätt nöjd. Imorgon ska jag jobba heldag, sen ska jag göra något som jag gissar är ganska ovanligt för en Dejebo på valborg. Jag ska inte göra nåt! Jag ska tare piano och kanske glo på nån film. Det ska bli riktigt skönt. Det blir kompensation på fest fronten när jag och Stina intar hufvudstaden under helgen. 
     Tack Sara för ditt upplysande angående ordet blogg.

Nu ska jag sova! PUDD

Varg, Scent of a woman och Deja Vú.

De filmerna har jag sett sen sist var var här och bloggade. Vart kommer ordet blogg ifrån egentligen? Filmen Varg såg jag med familjen, var mysigt o va iväg på bio allihop. Ronja tyckte filmen var jättedålig, jag och mamma tyckte den var lite mer är OK, pappa o simon tyckte den var jättebra.
      Igår såg jag och anna Scent of a woman. BRA!! Mer Al Pacino till folket tack.

      Det är kul o springa igen. Det är underbart o ha kommit igång med träningen på riktigt. Känns bra från topp till tå. Jag har kommit fram till att jag irriterar mig jätte mycket på folk som inte har lärt sig sär skrivning. Det blir jätte dålig balans i texten då.
     Jag själv skriver inte som en gud och skulle en svensklärare syna mina inlägg i sömmarna skulle det antagligen vara en miljon fel. Så jag ska inte kaxa mig för mycket.
     Idag slutade jag kl 14. Men jag kom inte iväg från jobbet runt 16, dels för att jag stannade kvar och käkade. Den satt jag o babblade med mina arbetskollegor väldigt länge, sen försökte jag få ur dem var Speedy egentligen heter. Men de vägrade. Tyckte jag var taskigt. Sen skulle jag iväg med grejer till Posten och sen iväg till bussen. Åkte med samma buss som mamma hem, men efter att mamma introducerades i mp3 världen vill inte hon prata hela tiden utan jag sov stora delar av vägen hem. 
     Sen blev det ett träningspass och nu är jag trött så jag ska snart sova! Börjar inte förens 10 imorgon, härligt!!

"Ömhet är bara passion i vila" Tyckte jag var gulligt sagt.  So long. 

Since you've been gone.

Nej, inte Kelly Clarkson!! Rainbow säger jag!

¨    varit på kurs idag, sista dagen imorgon. Sen är jag simlärarassistent, ska senare utbilda mig till simlärare och livräddare. men inte idag. nu ska jag sova en stund, sen ska jag och familjen iväg på bio! 

      Syns!

Min mobil är väck!

Bugger, jag hittar inte min mobil. Antagligen är den någonstands i närheten men jag har ingen annan o ringa ifrån just nu så jag hittar den inte. Nån som kan ringa? 
     Ja,  Helen, självklart jag fick hans nummer, det var ju därför han kom! Men jag gav honom inte ditt, men jag ska tänka på det nästa gång. "Här har du, ring henne!"
     Idag har jag haft migrän. Har aldrig haft det förut, men jag kom fram till att det måste varit det. Jagbörjade få en krypande huvudvärk på jobbet, det blev värre på bussen när jag och ronja babblade och skrattade stor del av vägen. När jag kom hem käkade jag och sen hade jag riktigt ont i huvet så jag bara gick o la mig och sen sov jag i 3 timmar. Efter det var jag ute och gick i 1,5 h och närjag kom in käkade jag lite annans och sen dess har jag suttit här. Men nu ska jag borsta tänderna och sova igen. Imorgon ska jag upp o jobba. Idag på jobbet blev jag mycket uppmärksam på en kvalitée som jag fått av min far. Att snacka till mig fördelar. Vilket han är något av en expert på. Jag ligger tätt bakom! 
    
     Har kollat runt lite på vad vi ska göra när vi åker på eurotrippen. Först ska vi ju till Paris, där ska vi ju kolla in alla måsten - Eiffeltornet, Louvren ect. Sen ska vi till Disneyland, man blir aldrig för gammal för Disney :) Vi ska ta en tur ut till Versaille också! Därefter bär det av ner i landet, för att vi senare ska ta oss till Rom. Där finns det ju en heldel måsten också! Coloseum, Vatikanstaten, Spanska Trappan, Pantheon, Fontana di Trevi osv, osv. Och i Venedig ska vi bland annat kika på Suckarnas Bro.
    Det ska bli så himla kul! Vi åker om en månad idag. Om en månad är vi alltså på tågen påväg mot Paris!

Men det händer ju en heldel innan dess också! ;) PuDD

Nu ska ni få höra!

Eller nej, jag börjar om: Nu ska ni få läsa!
    Låter inte lika dramatiskt men ok. Jag kom på att det var en sak jag inte skrev om förut. Jag höll på o svimma på jobbet idag. (!) Jag drar historien från början, det kom in en kund som hade lite funderingar angående GPSer, och serviceminded som man är gör man ju sitt yttersta för att hjälpa till. Jag skulle rota fram en mycket bra katalog om dessa GPSer och jag var tvungen och flytta på en del av en pelare för o få fram katalogen som var där inne. Och när jag hämtat den ur kartongen på golvet så reste jag mig relativt fort och slår i armbågsnerven, mer känd som kärringnerven, stenhårt i en ståldel av väggen. Jag höll på o skrika rakt ut, men höll mig som tur var. Men det värsta var att det gjorde så ont att när jag kom fram till kunden igen så började det snurra riktigt ordentligt i skallen och jag kunde inte stå utan o hålla i mig. (Kunden fick katalogen, tackade för hjälpen och skulle kika in när han läst på lite mer) Men vid den tiden så hade jag svårt o se för att det snurrade så i huvudet. Allt blev grå-dimmigt-snurrigt, och min enda tanke var "jag kan ju inte svimma i butiken". Så jag stog och höll i mig och blundade tills det slutade snurra. Just där jag stod var det en spegel på väggen och jag såg ut som ett spöke i ansiktet. När jag kikade på armbågen så insåg jag att det blödde så jag fick gå o fixa det och sätta mig ner lite. haha, kan det vara så att det finns en anledning till att den kallas kärringnerver? not saying.  

Angående dammallergi och en vacker människa.

Vill du ha dammallergi? Då är du hjärtligt välkommen in i mitt rum! Jag har börjat plockat undan grejer (läs:kläder) nu så det börjar återigen anta formen av ett rum. Återstår och se när det blir dammsuget och skurat. Jag hatar verkligen o städa. boring, boring.
      En sak som inte var så boring var att jag bara jobbade 5 timmar idag. 9-14, värsta bra tiden nu när det är så underbart fint väder! Så när jag kom hem tog jag en lätt löptur (läs: tjockislunk) och tog svängen förbi simhallen och styrketränade ett tag. Det var riktigt skönt! När jag kom hem vare pappa som stod för maten, gott som alltid! Därefter bar det av hem till Sandra där jag, Johanna, Annfi och sandra skulle planera inför avslutning och kick-off fest med damlaget! Med andra ord, vi är festkommitéen! Och vilken kommité sen. Kan ju inte bli annat än lyckat. eller? ;) 
      Helen. Idag var det en kille inne på jobbet som jag vet att du skulle ha smält totalt för (det gjorde jag). Det var en ny säljare som verkligen var vacker. Han var inte söt, inte snygg o inte gullig. Honom kunde man bara beskriva som vacker. Ganska lång, vemodiga bruna valpögon, mörkt hår och ett vackert ansikte. Att lägga på detta såg han vältränad ut och väldigt trevlig! Ja, tack!
    
     That's it for today! Ciao :)

Cars dont talk back.

Idag är det 11dagar kvar till jag o Stajna åker till Salo. 26 dagar kvar tills jag och mina underbara arbetskamrater på Nk drar till Glasskogen, och 33 ynka dagar kvar tills jag och Anna tar ett stort litet varv kring europa! Härligt.
     Jag är helt slut efter en helhelg i simhallen. Mamma fyller 48 idag så när jag och rooni kom hem från simhallen så var det kälknöl (tjälknöl?) och potatisgratäng som stod på menyn. GOTT! Innan maten var det lite prestentöppning. Jag råkade ut för paltkoma och ville absolut sova efter maten och sov närmare 3h. Är så trött nu så jag ska alldeles strax sova igen. Har lite sömn och ta igen. Ibland blir det ju lite sena kvällar.

     Jag har fem saker som jag vill att alla ska ta sig lite tid o fundera över och svara på:

Något jag skulle vilja men inte kan:

I mitt nästa liv skulle jag vilja bli:

Något alla borde prova på:

Fem saker jag skulle ta med mig till månen:

Och, vilka fördelar finns det med att lande ett jumbojet upp och ner?


Jag ska ha ett kort muntligt föredrag om det nästa helg, 3-5 min. Och så här svarade jag.

Flyga

Delfin

Galoppera galet snabbt i skogen

En vän, kamera, snowboard, queen-dvd och choklad.

Man sliter inte ut gummit.


Sleeping time. på återskrivande.

skatteåterbäringen

jag kom just på att jag får tillbaka närmare 6000 kr på skatten. jag gråter inte!

"Då får jag bjuda ut dig i höst då!"

Hahahaha ;D Inte mig emot! Postgubben som alltid kommer in på jobbet har ett gott öga för mig måste jag säga, igår sa han det innan han gick: Du verkar vara en så härlig tjej, jag gillar folk som är framåt och verkligen gör intryck. (?) haha! synd att han är 50+. tillåt mig o skratta. Också vaktisarna är mycket smickrande måste jag säga!
      Och jag måste skriva om en mycket rolig sak som hände idag efter jobbet. Tro inte att jag försöker komma med i jag-skriver-om-allt-jag-handlar-i-min-blogg-och-jag-vill-jättegärna-bli-känd gänget. Det vill jag inte, men idag måste jag berätta om en rolig dialog jag hade.
      Det hela började med att jag strosade runt lite på stan efter jobbet, i väntan på bussen. Då tog jag ett varv på Stil, och hittade en jättefin tunika som jag skulle prova. Det var en skittrevlig (han ville väl bara sälja, men ändå) kille som jobbade där och vi snackade lite vad man skulle kunna kombinera med. Anyway jag stog och speglade mig en stund och han gick ut i butiken igen. Då kom en utav väktarna och snackade med honom, och jag blandade mig in i disskussionen. Den bjöd på lite butiksskvaller och killen på Stil visste tydligen att jag jobbade på Naturkompaniet (?) och vi gick till kassan för att jag skulle betala. Men då började butikskillen och vaktisen tippa i kvällens hockeymatch och jag gissade 4-3 till Linköping samtidigt som jag lämnade fram mitt körkort, eftersom jag betalade med kort. Då utbrast han "skämtar du?!" Jag fortsatte i mina tankegångar med hockeyn och svarade att nej, jag tror att Lin... "men det var leg.et jag menade" svarade han igen. öööh? Vaddå, det är mitt leg försvarade jag mig med. Och han svarade mycket otippat "är du född 88?" Jag svarade mycket intellektuellt öööh, ja? "vad är du då? 20?" hrm, eeh, nej, jag fyller 20 i höst. Då sa vaktisen "är du bara 19?!" jag kände mig som ett litet barn :O Och svarade lite barnsligt, ja, men jag fyller ju faktiskt 20 i höst! "Oj, det trodde inte jag!" blev svaret på det. Nehej, hur gammal trodde du jag var då? "äldre än 20 iallafall." Och då frågade vaktisen "men hur gammal är den andra tjejen som du jobbar med då?"  27 är hon. Men när jag frågade killen i kassan när han var född ville han inte svara ;) Sen sa vaktisen när jag skulle gå: "Då får jag bjuda ut dig i höst då" haha, gör det du svarade jag och gick till bussen.

     Imorgon ska jag och Ronja gå simlärarassistenkursen i Deje simhall, den fortsätter på söndag och även helgen därpå. yes. helgen är räddad.

     Idag var förövrigt tre gamla lärare inne på Nk. Först snyggot Henrik Huss (jo, johanna han är snygg) sen kom michael walkert och sist men inte minst Inga-lill! Trevliga återseenden :)

Nu ska jag gå till Anna och snacka lite! Äpple.

Lord, what are you doing to me?

Somebody to love - braaaaaaaaaaaaaaa låt!!

     Fick en mycket glad överraskning idag när jag kom till jobbet! Vi ska få löneförhöjning :) I like, I like. Först trodde jag bara att det gällde de som är heltidare. Men så var ej fallet, även jag ska få höjning. Är det vuxen poäng eller? Haha, lyxigt o få högre lön utan o behöva be om det! 
     Idag kom jag fram till att jag har en extremt livlig fantasi. Jag drömmer som om hela världen hängde på att jag måste drömma konstigt. Och ibland kan jag komma på mig själv vara helt avskärmad från omvärlden långt borta i mina dagdrömmar. Ibland (rätt ofta) är jag glad att ingen kan läsa mina tankar! Läskigt den dagen man kommer kunna göra det med nån maskin eller nåt. Nu när man börjar prata framtidsmaskiner, då vetman att det är dags o sova!

     Jag vet Johanna! Vi börjar bli varma i kläderna på arbetsmarknaden när man får köra med andra PJs.

PuDD

Remember, I'm in charge!

Både Christian och Glögga var borta idag, så det var jag som höll ställningarna på jobbet. Det är som pappa skulle ha sagt, och faktiskt sa. "Man växer med ansvar, Andrea" Det gick bra, som tur var har vi en PJ på jobbet nu som kan göra det jobbiga och tråkiga! Jag har sagt det förut och säger det igen, jag älskar mitt jobb! :) 
     OJ va jag inte har fått något gjort idag sedan när jag kom hem. Vet inte vad jag har gjort med mina tre timmar. Försökte skriva färdigt angående 94ornas säsong, men jag körde fast. Så jag skriver här istället. Det är väl logiskt? Eller? Nu måste jag.

PuDD

Hej bloggen.

     Idag har jag jobbat hela dagen. Sleten tjej_19. När jag kom hem var maten färdig att ätas, soffan färdig att mysa, sömntåget redo att avgå. Men icke sa nicke, här ska det tränas. Som jag gjort upp med anna ett tag innan så var det träningsdags, ingen anledning o ligga på latsidan här inte. Det som var gött var att vi inte bara fettolunkade utav vi sprang verkligen. Bra jobbat Anna!
     När jag kom hem igen så blev det en låååååång strech. Var i enormt behov av det. Stel dels efter helgen men också av o ha jobbat idag. God natt bloggen!

trettioplusklubben? PuDD

Säsongen 07/08 avslutad.

Sista matchen som junior är spelad. Gick rätt bra faktiskt. Lilla-Vm alltså, mitt lag gick obesegrade hela vägen till finalen, där bröts den fina trenden. Vi kämpade slet och bjöd upp till riktigt bra handboll alla matcher, men sista räckte det inte riktigt till. Surt o avsluta med en förlust, men när man svalt den beskheten tror jag ändå att jag och resten av laget kommer vara nöjda. Mest nöjd är jag ändå med att vi dängde Helltons röda lag. Det var en utav de goaste stunderna på hela denna säsong! Att se deras miner när vi vann med 10-9, efter o ha hämtat upp ett underläge med 4-8 var helt underbart! Herrjuniorerna vann sin final, a-flickorna vann sin, 94 killarna, det andra a-flickslaget och 95 tjejerna kom på en fin tredjeplats och vi som sagt på en silverplats. Imorgon kommer jag ha grymt stela ben, men det var det värt! Sista lilla-vm. Sista matchen med 94orna som hamnade på en 5 plats. Sista meningen jag skriver idag, för nu ska jag sova! Simma lungt. PuDD


Ännu en pinsam scen i Sagan Om Andrea.

Alltså, jag är en sån person som trycker på knappar det står "rör ej!" Även om jag kanske inte alltid trycker så kliar det enormt i mina fingrar. Jag är en sån person som bara måste kolla var det finns på andra sidan dörren om den står på glänt. Är det med ett trasigt lås så måste jag ännu mer! Även om jag vet att jag kanske inte borde gå in där. Snarare definitivt om jag inte borde gå in där. En sådan händelse var det idag på jobbet. Jag skulle upp på våran vind för o hämta några saker (som jag inte hittade) men istället begav jag mig ut på upptäcksfärd. Jag skulle gå ut från vinden när jag såg att dörren mittemot mig hade ett trasigt lås och dörren stod på glänt. Spännande värre. så jag smög mig in och kikade lite försiktigt. (Det var trapphuset i de tomma husen bakom Wayne´s som jag var och knallade runt.) Sen skedde det som man bara ser på film, jag har kikat runt i en nästan övergiven lägenhet och vänder för o gå ut igen och när jag kommer runt hörnet för o gå ut genom dörren igen så håller jag på och krocka med snyggingen på Jack and Jones butiken brevid naturkompaniet. Jag skrek rätt ut och han höll på o snubbla ut i trapphuset igen! haha, pinsamt värre. jag försökte snubblande förklara var jag gjorde där men jag hade inte hämtat mig från chocken så det blev mest osammanhängande läten. han mest skrattade, jag vet inte riktigt om det var hysteriskt skratt för att han också blev rädd eller om han skrattade åt mig. Troligen en blandning. Hursomhelst han skulle hämta något av deras saker uppe där och jag gick ner igen och därmed var min upptäcksfärd över. Väl nere i butiken laddade jag och Jörgen med kaffe, choklad och coca-cola. bra?
     Matchen gick inte så bra. Men innehöll ändå några ljuspunkter, men dejeiska ögon sett.
     Lilla-vm imorgon. en av tre dagar avklarade sen äre öveeeer. För den här gången.

Ibbe och Speedy tar över rådhuscafeét, 11 april 08 är snart slut, alla modebloggars grepp om världen håller på och lossnar, USAdollar sjunker ytterligare, jag är trött och hatar o tvätta. Let's call it the day.

PuDD

enormt otillfredsställande känsla.

det här känslan jag har haft ikväll. Känslan att vara fast i ett hamsterhjul, känslan att inte komma någonstands. Trots att jag har en väldigt omväxlande livssituation just nu, men jobb och allt annat privat. Det är nåt som inte stämmer, nåt som inte är där. Bugger. JObbade dubbelpass idag. JObbar heldag imorgon, DMfinal på kvällen, lilla-vm hela helgen. Sen kommer det vara en betydligt mycket gladare Andrea som skriver här till veckan. Då är det nämligen slut på handbollssäsongen. Och som det alltid känns i slutet av säsongen så ska det bli enomt skönt. Och man ska akta sig för människor som pratar om sig själva i tredje person. Jag ska få tillbaka närmare 6000 på skatteåterbäringen också!! JA TACK ;) Blir alldeles lagomt o få det när jag kommer hem från eurotrippen och är totalpank. Det är föressten något som jag längtar till mer och mer för varje dag som går. 
     Idag gjorde jag och ronja guldbojen. Jag förbättrade min tid med nästan en min. rätt nöjd. men det jag inte är nöjd med är att ronja slog mig med 3 sek. Bugger. 
     0600 ska vi upp och simma 1km. Därav sängen nu. 
 

Resplanerande.

Ja, min och Annas eurotripp är ju som bekant (eller?) fixad och klar. Interrail biljetten är betald och allt är fixat ner till Paris. Därefter blir det improvisation ner till Rom och sedan vidare till Venedig. Heybaberiba. Det ska bli så jävla roligt, längtar som en tok! Har börjat införskaffa diverce saker som jag behöver ha med. T ex reselakan, kläder (egentligen behöver jag dem inte men jag vill ha) spork, musik, böcker, Visa-kort och pengar ;) Jag och Anna har även varit så fötänksamma så vi ska ta med oss ett JetBoil och frystorkad mat. haha, ifall det skulle krisa sig eller att vi helt enkelt inte får tag i något ställe o äta så har vi med oss mat! Hungriga människor. Fick förövrigt smaka lite hjort idag. Jörgen hade med sig det som matlåda, det var GOOOOTT!! Min lunch förtärdes på MaChé. De har lätt Karlstads godaste sallad! Try it.
     
     Sedan har ju och Stina länge planerat o göra en världsturné. Vi får se om det blir i slutet av 08 eller vid inledningen av 09. Tanken är iallafall Deje/Skåre Vietnam - Australien - NZ - USA - Skåre/Deje. värt.

Johanna? Har du inte hört om det nya landet som USA byggt? Vietman? o du! I wish you the bäst of luck my dear friend! Lateeeer

PuDD

Det kryper i mina ben.

Så trött är jag. Skulle inte kunna springa en mil om det så gällde mitt liv. eller det kanske jag skulle men inte om det gällde något mindre! Ronja och jag sitter och spanar i skolkatalogen nu. Det är nån från ForshagaAkademin som ska praktisera 2 veckor på Naturkompaniet! Jag är nyfiken. :) Jag är en rätt nyfiken person. Nu har det föröverigt blivit ruskigt bra i butiken. Vi har jobbat riktigt hårt.
     Nu har jag och Ronja sjungit en stund och gått igenom pinsamma sånger man hittade på när man var liten. hahaha. Nu ska jag sova. PuDD

asap pleace!

     Att växa upp. Att växa upp. Bli vuxen. Ta ansvar. Ta ansvar. asap. Nej, det får vänta. Det låter så brutalt tråkigt. Att växa upp, gäsp!! Jag kanske inte har lust o bli vuxen. Jag är 19, jag har tänkt o vara ovuxen ett bra tag till. Jag vill sova halva dagen vara ute hela natten. Vägra städa, vägra tvätta. Det är jag och Peter Pan :) Men jag och Mikael, som jag jobbar med i simhallen, konstaterade idag att man behöver inte bete sig som en vuxen jämt o ständigt bara för att man är 41. För att avrunda samtalet inledde vi ett långdraget, oavslutat snöbollskrig. Jag ska vinna.
     Igår var jag chaffis åt malin, anna o johanna. Jag pallade inte o gå ut själv. Så när mina vänner var ute o parta var jag hemma hos malin och sov :) Var gött. Fast jag var lite lätt illamående. BUgger.
     Förutom o jobbat idag har jag inte uträttat någonting. Jag kom hem o käka var lite social mot min familj, härjade lite med brosan. Jag vann! Sen la jag mig i sängen och var ej kontaktbar i tre timmar. Därav bloggar jag nu. Det var oerhört skönt o sova och jag kommer ångra det bittert sedan när jag ska försöka sova. Såg förövrigt 2/3 av flightplan. Rätt bra. Herregud vilken osammanhängande blogg det blev idag. Kanske är jag trött ändå? För o röra till det lite med så slänger jag in lite musiktips.

Just nu lyssnar jag mest på:
Jamie T - If you got the money
Lazee - Rock Away 
Rolling Stones - Beast of Burden
Freddie Mercury - In my defence
Travis - why does it always rain on me?
Queen - Who Wants To Live Forever?
Sonata Arctica - Dont say a word
Avrundar nu dagen med The Beatles - Let it be. En alldeles lagom somna till låt.

Jeez. Hejdå

Chokladtårta! JA TACK!

Som de flest av mina nära och kära vet är chokladfrosseri en utav mina absoluta kvaliteér. frosseri är min passion som stina skulle ha sagt! Jag är grym på o äta. Tyvärr. Sitter är och halvsover nu, är så trött så trött, så jag ska sova villken sekund som helst. Har jobbat på nk 8 - 17 ,sen bussen hem, käka och iväg o träna. skärpning på den fysiska-statusen-fronten ska ske nu inom den närmaste framtiden.
     Satt och funderade på om jag hade något kul o berätta eller något som kunde vara till allmänt intresse men jag kommer inte på ¨något så jag går och lägger mig istället :)

 Gonatt :)

Ett utav de konstigaste dygnen i mitt liv.

Men det va ganska kul :)
     Lördagen började med att jag lånade Annas bil till jobbet för att jag skulle hinna hem och kolla på herrarna när de spelade mot Borås i div. 2 kvalet. Men iallafall, tillbaka till bilredan till Karlstad. Man kan säga att den innehöll en hel del som jag inte räknat med. Till och börja med insåg jag när jag kom ut på road 62 att det nästan var slut på bensin. GDI. Aja, men jag klara mig väl till forshaga, och som var väl gjorde jag ju det. Efter o ha tankad begav jag mig ut i lördags-morgon-ruset i forshaga. Det gick fint. Men sedan när jag återigen skulle köra ut på 62an och precis fått upp farten så kliverdet ut en VARG i vägen, jag tvärnitade och en antagligen förskräckt varg speedade på ytterligare. Det hela gick bra eftersom den inte var så nära som jag trott från början. När jag stod still så var det kanske 15-20 meter kvar till il Wolfo.
      Och ja, det var en varg, nej det var inte en räv och nej det var inte en hund! Den sprang först över vägen och sprang sedan längs med vägen på andra sidan så jag såg den rätt länge. Jag hade aldrig sett en vild varg innan, så det var lite coolt. Men jag tyckte synd om den, den ville nog inte vara där egentligen. Men det gick bra för alla parter iallafall. Jag hade ganska hög puls efter det. 
      Sen skulle jag ju till nk o jobba, gick rätt bra. Men det var ändå en konstig jobbdag på något sätt. sen körde jag lite fortare än man borde och kom precis till matchen kl 16. SPÄNNANDE!! haha, det är en bra match med bra tryck när publiken är svettig ;) HKB spelade grymt bra förutom de sista 10 där de gjorde endast ett mål. Sen bar det av hemåt där det bjöds på mat. Sen vare in i duschen och sen på med mina business-woman kläder. haha. Feting förfest hos anna råkade det bli. Var riktigt kul. Sen, efter vissa fördröjningar drog vi in till nöjes, men det var sådär så vi köpte mat och åkte hem igen efter kanske 1 o 1/2 timme. Otippad chaufför hem måste jag säga. Sen, hur många gånger har jag skrivit sen egentligen? Upprepningar och svordomar tyder på dåligt ordföråd. Anyway, vi (jag anna och johanna) åkte hem till adrian där det var en utlovad efterfest. Timmarna gick fort hemma hos honom och efter diverce komplicerade situationer gick vi därifrån runt 5 nånting. Det är en lätt dimma kring den kvällen. Huvudverk följde som sig bör när man kanske är lite väl optimistik under föregående kväll.
    Nu kom helen så vi ska ut o gå!

PUDD

RSS 2.0