As it is in heaven.


Hoppet är ju enligt talesätten det sista som överger människan. Och jag måste lyfta på hatten för alla ni envisa själar som trots över tre månader utan uppdatering fortfarande kollar om hon kanske, kanske idag har uppdaterat. Den idag har kommit idag! 
    
     Ja, hemma igen. Min resestory har ni antagligen (förhoppningsvis) läst på resdagboken så direkt över till vad som skett sen jag kommit hem. Vi kom ju hem natten mellan måndag och tisdag. Upp tidigt tisdag, iväg till sjukhuset. Massa undersökningar och prover. Dra hela hur-allt-började-och-gick-till för läkaren, mer undersökningar. Hem och sova. Efter det blev det många, många fler turer till sjukhuset. Men denna gång av en annan anledning, nämligen morfar. 
     Han var av ålder och mest sjukdom riktigt sjuk och gick tyvärr bort den fjortonde :( :( :(   
     Så när allt kommer omkring är jag ganska glad att jag han hem och fick säga hejdå till kära, kära morfar. Imorgon blir det begravning ;(

     Annars har jag inte gjort mycket. Jobbat på att bli frisk = inte gjort nåt. Lyckats bra hittills. Till veckan blir det lite uppstart av jobb. Och till sommaren blir det jobb i stan eller Deje. Sökt universitet och eftersom jag var duktigt under gymnasiet kommer jag säkert in. Men jag vet inte om jag vill plugga. Har blivit smygerbjuden jobb i höst. Vet inte om jag vill?! Vill nog till Italien, eller kanske Paris eller kanske nån annat..
 

           

RSS 2.0