Näst sista dagen 2008.

2008 har varit ett bra år tycker jag! Satt o funderade förut på vad jag gjort under året, och likt resuméerna man får innan ett nytt avsnitt i TVserier kommer här en sammanfattning av mitt 2008 :)

Januari: Idre, Grövelsjön, med Anna plus hennes päron. Härligt som bara den! Sälen med stina och grabbarna. Och en hel del jobb på skolan har jag för mig det var! 
Februari: Ganska random månad. Jobb, handboll och så köpte jag min datorn.
Mars: Ingen aning, mycket fest? Jo, jag var till Rörvik med Anna över Påsk!
April: Planering inför Eurotripen, jobbade mycket på Nk. Lilla VM.
Maj: Fortsatt mycket jobb på Nk, Stockholm en sväng, Glaskogen helgen efter och den 24 vare tågluff som gällde :D
Juni: Helen tar studden!
Juli: Jobb. Jobb. Jobb. Sol o bad.
Augusti: London med HJ, Lyskekil med laget.
September: JObb, handboll.
Oktober: Jag fyllde 20 och det kom två till som föddes i oktober, Wilmer och Isabella :)
November: Helen åker till NZ, mormor och morfar flyttar, jag o stina får visum till NZ. Handboll o jobb.
December: Jobb, akupunktur, vaccinering, planering inför den 16e januari. Julmys, julgodis, julfilmer och julpynt. 
        
2009 kommer bli minst lika bra! Nya Zeeland ska bli sjukt kul!
                                                             
                                                                        GOTT NYTT ÅR!

                                Lite mycket blixt!                                       
 
Har köpt ny kamera som också ska med ut o resa. Kan tom ta undervatten bilder! Ner till 3 meter iaf! Blir najs det.
     17 dagar kvar. PUSS o KRAM


Dagdrömmare!

Jag kom just på mig själv sitta och dagdrömma. Jag sitter i sängen med laptopen i knäet och dricker lite glögg, lyssnar på U2 och drömmer mig långt bort, ända till andra sidan jorden faktiskt. Nya Zeeland. Tänkte mig själv på en strand vid solnegången, gåendes barfota, bärande lösa, snygga sommarkläder, solglajor på huvudet och tankarna uppe i det blå. 
    Gud vad jag längtar..

Nyss hemkommen..

och ska sova nu. Var fest, eller något likande hos Erik ikväll. Var, ehm, underhållande :) Johanna var mest viking och stannade kvar längst. Jag bangade näst sist. Syster-yster har fått agera taxi hela kvällen!

NATTI

GOD JUL :)

Har fixat och donat lite nu på morgonen, snart kommer mormor och morfar och vi ska fika lite, sen blir det Kalle Anka och allt det som hör till, innan det är dags för julmaten! Det är en fin dag ute, några minus och soligt. Det enda man saknar är ju snö, men man får se det så här: Det regnar inte :D
     Efter maten blir det lite tv och tjöt innan det är dags för klapparna!
God Jul på er allihopa, hoppas ni har en mysig dag :) Puss och Kram!


Jag vill ha en egen Henrik Torehammar.

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1348657

I wanna hold'em like they do in Texas, please.

Hey ho, let's läs vad jag pysslar med. Mycket jobb nu, gött som gata, har så jäkla kul på jobbet så det är sjukt! Det var en kund som sa till mig idag att hon tyckte jag var ett riktigt bra butiksbiträde. "Jaha, tack! Det var snällt sagt" Haha, hon tyckte jag var "kunnig". 
     Är färdig med alla julklappar, eller ja, en kvar :) Har nyss suttit och packat in några av dem och man kan säga att det blev en alternativ inslagning. På söndag ska jag till Stina innan jobbet och fixa lite grejer inför resan. B la måste vi firra transvisum för att vi ska mellanlanda i Los Angeles. Drygt. Jag har iallafall bestämt mig för o inte ta med datorn, tror jag. 
     Imorgon är det fest, blir najs. Då ska jag ha min nya fina klänning!
     Ikväll har jag inte gjort många knop, kom hem och käkade mat, såg på spåret med mamma, badade, drack lite glögg med mamma och pappa innan jag satte mig för o slå in packet! Skön kväll.
     Funderar på o ha en mysmorgon imorgon, typ gå upp en stund tidigare i morgonrock och tofflor o dricka lite te :)

Jag är hemskt ledsen att det blev en massa ord-bajsande bara. Jag har startat en marknadsundersökning också. Vad säger ni? Stora fötter stor...?

Fölk mä för mökke tid!

Folk, folk, folk. Folk som gnäller. Dag ut, dag in. Folk som har för mycket tid! Folk som inte gillar söndagar. Eller inte gillar måndagar. Då har man för mycket tid, om man har tid och inte gilla 1/7 av livet. Dags o tänka om?!

     LEDIG dag idag. UNderbartigt! Upp vid behagliga 9 och iväg för o vaccinera mig vid 10. Gick fint. Sen jag kom hem har jag kollat på andra halvan av Phantom of the Opera som jag somnade ifrån igår. Jag ääälskar Gerard Butler. Give me some. 
     Och nu mina kära vänner börjar det dra ihop sig, om en månad, 15 jan är det bara 1 dag kvar till jag och stina lyfter från Sverige och beger oss ut i världen! I'm längting! 
     Sitter just nu och kollar på Radiohjälpen. Henrik från p3 är föööör söt! 

Nu ska jag springa o gymma innan jag ska hem o laga mat. Sen ska jag träna igen. Är rätt bra på G just nu! Hörs sen kanske. Puss 

Det är inte okej...

att släppa in 18 mål mot forshaga! Jag släppte in sju av dom. INte heller okej. Skulle ha tagit minst 4 av dem. Rompa. Men vi gjorde 43 mål framåt. Jag gjorde ett! Helt okej som målvakt ;)
    Var iväg och jobbade 11.45 till 16.15. Efter en del krångel och fixning kom jag hem runt 18. Käka, smög omkring, somnade. Vaknade lite innan 22. OK...
     Så det blir typ sagan om ringen eller braveheart eller nått så man har nåt o göra nån timme.  Imorgon blir det vaccinering innan jag ska ner och bli bjuden på resturang.

Sköönaste låten at the moment, Lady Gaga - Pokerface. Jag som trodde att Just dance va bra. 

       
Russian Roulette is not the same without a gun, and baby when it's love, if its not rough it isn't fun.



Galen "lek". Dont try it.

Medan..

alla artister gör reklam för fullt för deras skivor inför jul sitter jag och lutar mig tillbaka efter matchen tidigare idag. Borta mot Karlskoga. 17-16. Röv.   
     Vi får ta o vinna de två resterande matcherna istället.
     Just nu sitter jag o kollar på Hells Kitchen. I love it. Jen åkte ut. Weehoooo!




Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Yeeees, det snöar, det är helt vitt på marken, på träden, på taken och det ser helt underbart ut!! Jag är så sjuk sugen på att åka snowboard! Tog fram den igår och tittade och kände lite på den, så den inte tror jag har glömt bort den :)  Förövrigt känns ambågen bättre! Ska iväg på tredje akupunkturen idag, sen ska jag på julbord med NK, blir gööööött! 
     3 matcher på 4 dagar väntar nu. U21 mot Karlskoga imorgon, A-laget mot Kållandsö på lördag och U21 mot Forshaga på söndag. Den sista matchen ser jag nästan mest fram emot!! Blir intressant det...



Jag och ROnja var ute och härjade lite ute i snön igår. Yeah, baby!



RSS 2.0