Vet hut! Skäms gamla karl, hon är ju bara ett barn.

Jobbat idag, med kexet! Me like, me like! tyvärr flyttar han ju snart. =/ 
     Nyss käkat fajitas med Ronja och Simon, jag var kocken förstås. Satt som ett smäck!
   Nu har jag hittat jackan jag ska ha, dags att investera i en ny nu. Har provat den typ 511 ggr på jobbet! http://www.naturkompaniet.se/naturkompaniet/Products/largeproductimage.asp?ItemId=27090 (Fast jag ska ha en lime/grön, mycket snyggare) 
     Tränade igår = träningsverk idag, Urban och Erik kör hårt med oss :) Börjar även få ont i halen, inget bra tecken just nu, vill inte missa varken jobbet eller kommande träningar och kommande försäsongskupp.
     HK Brukspöjkera spelar jag i och är från och med denna säsong goalkeeper, mycket kul!

Ska kolla mitt IQ nu! Ronja har 106, det måste jag slå!! Återkommer med resultat...

Peace


haha, jag är bättre än dig!

nämen HÄJ ;D (uttal: nämmen Hääääiiij)

Nu är det officiellt - Ronja är störd i huvet! 
 
     Idag har inget speciellt hänt, jobbat, lagat mat, sovit tränat. Ska förövrigt till Lyskekil och spela handboll den 10-12 aug.

"never has a day gone by without me realizing how lucky I am to have you"

(jag vill också ha gulliga lappar i min matlåda)
 
Måndag: träning, därefter party hos michaela, aldrig fel.
Tisdag: (jobbigt o jobba)
Onsdag: träning (ledig fråb jobbet)
Torsdag: Träning, ledde till smärtsam träningsverk.
Fredag: jobbig dag på jobbet. Myspys kväll i Skåre i trevliga människors sällskap, därefter stan.
Lördag: Bio med Ronja
Söndag: trött som en gnu + stallet.

Så, en lite uppdatering på mitt liv. Är mitt uppe i den mycket spännande Harry Potter boken, det går ju lite saktare än i normala fall efter som den är på engelska, braaaaaaaaaaaaaa som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! SKa inte avslöja hur det går, då blir det nog ett pris på mitt huvud ;D
     Nu ska jag dra mig för att umgås med anna, som äntligen kommit hem!
(Förövrigt bestämt mig föratt inte plugga på universitet nu i höst, det får vänta. Ist blir Nya Zeeland ;D;D)



"Born to be kings"

Peace

Händelserika helg

In ledde helgen med att, tillsammans med mina kära vänner, fira michaela och helen på bemärkelse dagarna :)  Spenderade kvällen på Nöjesterassen och njöt av god mat och dryck och trevligt sällskap! Hem i någorlunda god tid för att sedan upp och jobba några timmar senare. Pigg och allert. Or not. Lördagen segade sig framåt till att börja med, men sedan var jag till Tingvalla IP och tittade när CU fick däng utav finfint motstånd i Manchester City. Att goa Stina och Chrille och co var där gjorde inte saken sämre. 
     Senare på kvällen (natten) var jag fyllechaffis-stöd åt Sara. Vi åkte till Karlskoga och hämtade Sandra, Michalea och Erik. Hur lyckad kvällen var för deras del ska jag låta vara osagt. Men de avrundade iallafall kvällen med en kebabtallrik på en parkbänk :) Hem kl 0345 och slagga! Upp söndag morgon, jippiiiii! Stallet - äta - sova - läsa - äta - datorn - läsa - sova! Helt ok söndag.
  
     Glömde nämna att jag och Helen var dretcoola i Fredags och åkte wakeboard! Vadå dretkul? Efter en hotande köldskada och stumma armar var det med ett fett smajl man kom upp ur vattnet efter en stunds åkade :) (Resultatet blev en plågsam träningsverk i armar och, nacke och rygg) Men det var det värt..

    Har läst klart Sagan Om Isfoket och nu istället huggit tag i Harry Potter and the Deathly Hallows. 
So Im out, have a great evening!

Peace

 

Vad är det jag hör?

Vänta nu. Ta ett djupt andetag. Andas ut och förbered dig för chocken. Cher - Walking in Memphis är en cover!!! Hela mitt liv är en lögn :O Okey, kanske tar jag i lite grann, men WTF?! Det var en blixt från klar himmel.
     Hysterik dag/kväll igår, inga vidare kommentarer!
     Snälla alla vädergudar - VI VILL HA SOOOOOOOOOOL! Får panik av det dåliga vädret.
     Nu är det bara ett par sidor kvar av Sagan om Isfolket, men själa slaget är avgjort. Vet inte riktigt vad jag tycket om slutet :/ Får återkomma när jag bestämt mig :) Köpte en Ciabatta på Waynes Coffe imorse, goddigoddi! (Fick med en lite chokladbit också) Ja tack. Har nog bränt bort de kalorierna jag stoppade i mig då, tränade som en tok förut. Egentligen var det väl inte så ansträngande men när man är ensam målvakt blir det rätt intensivt. Men oh, va kul!

- No man could understand, my power is in my own hand!
- People talk about you, people say you've had your day.
- I'm a man that will go far, fly the moon and reach for the stars. 
  With my sword and head held high. Got to pass the test first time.
- Yeah!
- I know that people talk about me I hear it every day!! But I can prove you wrong cos' I'm right first time!

Peace out

Jag bryr mig inte om Beckhams

Det är kul med skitsnack, det är kul med skvaller. Och ja, det är kul att läsa skvallerblaskor i lagoma mängder. Men give the world a break. Framförallt ge Beckhams en break.
     Jag har sett i princip varenda dag i tidningar, sett på tv:n hört på radion om det sensationella med att familjen Beckham lämnar england för LA. Om att David ska lyfta sporten i USA, eller att allt andvar inte kan läggas på honom, eller det att Victoria är mindre populär än Paris Hilton, eller att David tjänar 50 ggr mer än snittet, and on and on and on. Nu kanske ni tänker "men skit i o läs då, fö faaaaan!" Tro mig jag försöker men alla rubriker och bilder är ju där när man läser tidningen eller läser nyheter på internet.

     Hursomhelst. JObbat idag, trevligt som vanligt, ganska lugnt! Men mycket turister, det är kul, för då får jag prata engelska :) Me like, me like! Missade bussen som gick 1525 så jag fick sitta och vänta i över en timme! Fördömt, fördömt. Lagat lite god mat och sedan har ingenting blivit av. Funderar i skrivande stund att göra en kladdkaka... Lutar mot det. 
     Igår kväll/natt var det lite härj hos Jennifer också! Always a plesure :)


Så, så jävla bra... Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia.                                            Peace

I don't have no time for no monkey business

Coolt att en utav mina favvolåtar från när jag var liten är en låt av Queen! Hittade den på en skiva jag hade, nostalgi! Eftersom det just nu inte hänt något extraordinärt i mitt liv så tänkte jag spendera resterade inlägg med totalt onödiga upplysningar. Igår hade jag, Sofie och Helen fetiskväll, inte festkväll! (Marcus) Myste till det lite med käk och godis och tänlte se på film men det blev Monopol istället, olidligt spännande. Sen va vi ute och buskörde lite, I will say no more (sch!) 
     Är nu i bok 43, Sagan Om Isfolket, slutet närmar sig och jag vill inte det  ;( Men nu kan man ju inte sluta läsa! 
     Gött o va ledig imorgon, och vädret ser ut o vända! Oh, salighet :)


 Get down, make love! Peace

image2

regn, regn och lite regn

det känns som om solen har bestämt sig för att absolut inte skina :O störande! Så idag har det verkligen varit en innedagarnas innedag. Jag har inte ens varit utanför dörren, men det får det väl bli ändring på kanske. Däremot har jag gjort något idag som inte hör till det vanliga, jag har nämligen tittat på Wimbeldon finalen mellan Roger Federer och Rafael Nadal, och tyckte faktiskt att det var kul! Världsbalansen är rubbad. Men det tog att tid måste jag säga, nästan 4 timmar.
     Så grattis till Federer som nu på allvar tagit upp kampen mot vår svenska stolthet Björn Borg.  
Skippade stallet idag också, det är ju så förbannat blött hela tiden, det är behagligare och dega runt inne!

     Läste förut att Kina blivit avslöjade när det gäller en viss atomubåt, av GOOGLE EARTH. hahahah, pinsamt sätt o bli avslöjad på. Tillåt mig att gapskratta!

     Har idag avslutat den 41:a och inlett den 42:a "Sagan Om Isfolket" boken, slutet är nära och allt är olidligt spännande! Can't wait! Tack Johanna för att du fick mig och börja läsa dem!

Nu sätter handbollen och jobbingen igång på allvar och man skulle lite glädedödande kunna säga att sommarlovet är över. Nej då, inte riktigt men det är riktigt gött och komma igång igen med träningarna, nu på en ny position! Får se vad det kan leda till...

     Kan inte alla killar från och med nu spela i bar överkropp? Skulle nog uppskattas av tjejer världen över och även homosexuella män.

                                            Peace

en ovanligt vanlig torsdag

vaknade så där vanligt tidigt, degade runt i morgonrocken nån timme, som vanligt. La dolce de niente eller nåt, konsten att inte göra någonting utövades intensivt av mig innan det var dags för käk :) Johanna gäståt med mig och ronja, rätten avslutades med en kladdkaka! Därefter åkte johanna till kroken för att lira fotboll, jag gjorde ingenting en stund till.. Sen bar det av till hallen för nån timmes svettande. 
    
     Nadal har gått vidare i Wimbeldon, Torres ska till Liverpool och Deje IK torskade mot QBIK men 0-24 (!) Trots detta snurrar jorden vidare och det är dags för mig att dra!

Peace

Now it's official

Även jag har nu fallit för bloggarnas tryck på mänskligheten. Ni kommer nu framöver att kunna läsa om totalt meningslösa händelser i mitt liv som ni antagligen efteråt kommer undra varför ni läste! Men det är väl kanske det som är bloggens charm? Att det är det lilla vanliga man skriver om :) INte vet jag, det återstår att se!

Peace


RSS 2.0