När man mår väldigt bra!

Igår när jag och grabbarna grus var ute och käkade diskuterade vi livskvalité. Christoffer hade varit ute och gått med sin hund, med sig hade han tagit en kebabrulle och begivit sig ut i skogen. Livskvalité.
      Jag berättade om när jag och diverse sällskapskombinationer varit i simhallen efter stängning och badat själva. Livskvalité.
      Stunden man har på morgonen, när man inte måste gå upp, utan kan ligga och dra sig, allt efter behag. Helst kanske med nån mysig kille :) Livskvalité. Lika så promenader i skogen, godis (eller vad säger du Helen?), resor, massage och/eller bra musik. Allt sånt som man borde unna sig mycket oftare än vad man gör. 

     Jag försöker att kolla på både hockeyn och hanbollen samtidigt. Färjestad mot Linköping 1-1. OS-kval Sverige -Tyskland 15-13 efter första halvleken. 
      Ska slagga hos anna inatt, för imorgon ska jag låna hennes bil till jobbet för att jag ska hinna hem och kolla på herrarna när de kvalar till division två! Ska bli riktigt kul, kommer vara ett stort gäng galna Dejebor som hejar på killarna imorgon. Hoppas att det går bra. 
     Utång på ingång imorgon. Jag, Malin, Anna, Johanna och Annfi ska ut och göra stan osäker. Jag och Anna var till stan en sväng idag, Anna köpte en fjällisjacka på Naturkompaniet och sedan en jättefin skjorta på Boomerang. Därefter bar det iväg till Bergvik där jag investerad i en ny outfit tills imorgon. Helnajs :) 
      Sara, jag får nog svara både ja o nej! Det var i en msn konversation, men jag är rätt säker på att det var med nån annan, även om jag använt det flitigt på dig ;) 
      Och eleonor, jag menade inte att du skulle tycka att det var okej hur djuren kan bli behandlade. Jag menade snarare att det kan vara ett utav motståndarnas argument! Jag kan också tycka att det är snyggt med päls, men ofta kan ju syntet också se ut om äkta päls. 

     Later! PUDD                                        


Pudd is the shit.

Why go with the flow? I'd rather make my own way, and my own words. Därför har jag ju numera infört pudd, som ett komplement till puss.

     Ja, då var även gårdagen till ända. Hade en ovanligt trevlig avslutning på dagen. Jag jobbade 12-18 sedan hade vi fjällisclinic på nk. Mycket trevligt och lärorikt :) Efter att den var avslutad gick vi - jag, Christian, Jörgen och Christoffer ut och käkade, vi styrde kosan mot Habibi, en libanesisk resturang. MYCKET GOTT!! Alla som bor i Karlstad och gillar god mat med bra service, gå till Habibi.
     God mat och dryck, sinnessjukt roligt sällskap. Vad mer kan man önska? 
     Idag är jag ledig! Sovmorgon blev sa hon.
     Ska in till stan med anna sen och boka våran eurotripp biljett! naajs. Ska nog se hockeyn ikväll också. SKÄRPNING efterlyses från Färjestad! Förlust ikväll och we're fucked.

     Och hallå männskligheten DET ÄR OFÖRSKÄMT OCH GLO!!! Igår när jag åkte på bussen hem var det en ful tjej som satt snett framför mig på andra sidan gången och hon stirrade nästan oavbrutet. (?!) Jag såg ju det hela tiden, och så fort jag glodde tillbaka vände hon på huvudet för att i nästa sekund glo igen :O Efter ett tag ville jag typ skrika - va faaaan är det? Har jag en buse i näsan eller?
    Men eftersom jag är en så himla lugn person (hrm) besinnade jag mig med att otrevligt fråga - är det nåt eller?! Då fördröjde det gloandet några sekunder extra. äcklig person.

hold me, thrill me, kiss me, kill me. bra låt

Pudd

Ett ligg säger mer än 1000 ord.

hahah, helt klart dagens roligaste kommentar. 

     En annan höjdare från påskhelgen var den kommentar annas kusin Patrik kyligt kläckte angående pensionärer. "Det gäller samma sak med djur, barn och med pensionärer! De måste ha regler och struktur, annars blir de förslappade." Det tyckte iallafall jag var hystersikt kul, speciellt med tanke på att han sa det till sin far som pratade om att han hade så lite tid. (Han är pensionär) 
    
     JObbade på nk idag, jag och Jörgen sålde som bara den, gjorde oss verkligen förtjänta av lönen idag :) Under tiden vi jobbade så har det intervallsnöat hela dagen. När jag kom upp imorse blev jag kanonsugen på att åka snowboard, kanske blir nån mer tur innan vinter är slut, på riktigt!
     Träffade Andres på stan idag och käkade lunch på waynes, mumsigtfullibibblan! Så det blev oavbrutet babbel i ca 1h, innan jag var tvungen o knalla tillbaka till jobbet. Den lunchen bjöd också på en mycket oväntad kommentar. Det hade helt gått förbi mig att det var våffeldagen, och Andres nämde det av någon anledning, och jag sa "va, är det våffeldagen idag?" då fick jag en äcklig road "jag-vet-mer-än-va-du-vet-blick" och han svarade "men Andrea... jag är från Colombia, men jag har bättre koll på de svenska traditionerna än du." Förlåt då! Men när jag kom hem så hade min familj tydligen bättre koll än mig så jag käkade våfflor på våffeldagen! Förövrigt, är det nån som vet varför vi har en våffeldag?
     Jag har ett par frågetecken till som jag måste reda ut. Bland annat om svarta hål i rymden, om Babylons hängande trädgårdar och om impregnering till skor med nubuckläder. Och vem som ska ta träningen imorgon?!  Och hur har det egentligen gått för Johanna i götet?

    Imorgon missar jag min träning för att jag jobbar 9-21.30, och på torsdag missar jag träningen för att vi ska ut o käka med jobbet efter att vi haft en fjällisclinic. Jag älskar mitt jobb ♥

    Och förövrigt, jag kan väl inte vara helt tondöv? Jag hör faktiskt att det inte går så jättebra när jag försöker ta ton :) (Vad vore livet utan lite självironi?)

Det var allt från stordrömmaren Andrea Dahlman för tillfället. ©


"lite för upptagen kvinna"

haha, kanske är jag det? men jag är iallafall inte alldeles förslappad som dig! (men respekt för personen integritet nämner jag inga namn)

Det blev en långpromenad imorse. Bra sätt o komma igång, även om det är brutalt jobbigt till att böja med.
     Förrförra helgen när vi var iväg med 94orna till Karlskoga o spelade så var det en tjej i laget som fick en boll på fingret under uppvärmningen, okej, det händer titt som tätt, på med tjep, tejpa hårt, ut o köra igen. Jag såg på henne att hon hade fruktansvärt ont, jag frågade om hon verkligen kunde spela. Ja, fick jag till svar. Och hon spelade i princip båda matcherna nonstop. Efteråt satt hon och hade jätteont i omklädiningsrummet och jag sa åt henne att kolla upp fingret direkt. Bara för säkerhetens skull. 
     Det visade sig när hon åkte in och kollade fingret att det var en spricka i övre delen av finget och nedre var det av. Hon spelade alltså två handbollsmatcher med brutet finger. Hård tjej_13. 

     På vägen hem så hade jag en mycket intressant disskussion med pappan till en utav tjejerna i laget. Vi tog upp ämnet som man aldrig riktigt kan diskutera klart. Allas vår demokrati (?) USA. Att den amerikanska dollarn går dåligt visste jag, men jag visste kanske inte så mycket mer. Men tydligen ser den inte ut o vara på upgång heller. Jag påstod att de beror på att de håller på och utövar ett krig på andra sidan jorden som kostar hur mycket som helst. Jag vet inte, men jag hörde att det skulle kosta USA runt 2 miljarder i veckan. Då kanske det inte är så konstigt? Lägg till detta att de skrivt på G8 avtalen. Det måste kosta massor att försöka minska koldioxid utsläppen. Som om inte detta vore nog så går tydligen även bilindustrin på knäna. Personen jag diskuterade med var tydligen insatt i den amerikanska bilindustrin, och nu när både Kina och europa är på framgång så hänger USA inte riktigt med i den senaste bilteknologin. Framförallt inte när det gäller miljöbilar. 
     Men vi här i Sverige kanske fått en helt sne blid hur det egentligen ser ut? Vad säger du Sara? Du som har lite inside information!

Lunchdate spikad imorgon. Mys.

PUDD!

I'm baaaaaack!

Japp, då var även denna mini-weekend avslutad. Det blev inte alls som jag trott, men ändå blev det kanon. Jag hade t ex inte tagit med en snöstorm i beräkningarna, eller småbarn (annas kunsinbarn) som ville leka med oss hela tiden (tur att barn somnar tidigt på kvällen), inte heller tidiga uppgångar på morgonen. (Ok, 9 kanske inte är jättetidigt, men tidigt för mig när jag är ledig.) Inte heller trodde jag att anna och jag skulle sitta och planera hur våra begravningar ska se ut.
      Men det gjorde vi och det kändes väldigt bra faktiskt, ju mer man pratar om döden och allt annat som är jobbigt, ju mindre jobbigt känns det ju. Jag vill iallafall att på min begravning ska Queen - Who wants to live forever spelas. Alla ska prata om hur mycket de saknar mig och hur jävla bra jag var! Skratta och minnas. Sen ska alla äta gott, dricka gott och tänka på mig och själv ska jag kremeras. Tanken på att ligga i en grav och vara kall och eländig i evigheten känns inte särskilt lockande. Så nu har jag tänkt igenom det och behöver inte lägga ner nån tid i framtiden på hur min begravning ska se ut. 
     På grund av det delvis dåliga vädret så blev det en hel del inomhusaktiviteter, aka, filmtittande. Inte mindre än 6 filmer har vi sett. Hur gött som helst. Till detta blev det en hel del godis och till mat och film och allt annat slank det ner en massa vin och diverse andra goda drycker. Med andra ord: vi hade det kanonskönt och åt o drack gott. Lördag o söndag var det jättefint väder, idag åkte vi ju hem men igår blev det en långpromenad med vovvarna. Gott o andas in lite friskhavsluft. Appropå havsluft, jäklar vad det blåste vid smögenbryggan när vi var in dit för o köpa fisk. Vinterjackan kom till väl användning, och det gällde och inte komma för nära kanten. Då var det risk för o åka i!!
     Det var iallafall superhärligt och få lite miljöombyte och bara tänka på sig själv, gosa ner sig framför en sprakande brasa och tina upp efter man härjat ute i snön.  Now it's back to reality.  
 
Pratade en lång stund med Robin förut också, bland annat en halvtimme om matchen ikväll (kul), det var ju definitivt inte igår. Men det var mycket kul o höras! 
     Och vad är det för skamliga förslag som kommer från andra håll? haha, I like :)

Nu ringde anna och eftersom vi inte kan få nog utav vårat sällskap ska vi iväg o bubbla nu! Härligt, vi måste ju vila upp oss efter semester. eller?

Later sucker!!

Nu drar jag till smögen!

Bye, bye. Nu hör eller ser ni inte mig på ett par dagar, åker ner till smögen och stänger av mobilen. 
     Är nu mitt uppe i packningen, ska ner och käka frulle sen ska jag packa klart sen kommer anna!
Vi vann förövrigt matchen igår mot hammarö! Final_blir.

Lateeer.

Ledighet, lek i skogen och en sovande hund.

Jag är ledig! Hur gött som helst, me like. Jag slaggade hos anna inatt. Vi hade lite myskväll och såg på "Robin Hood - Prince of thieves". BRA FILM. Kevin Costner, ja tack! Det blev nått glas vitt som slank ner också, mycket trevligt!
     Bossovich från Nk ringde imorse och undrade om jag kunde komma och jobba, men det kunde jag tyvärr inte. Har ju fullt upp!  Jag, anna och wilma var ute och härjade i skogen i en timmes tid. Hur härligt som helst i snön (?) ;) Efter det förtärde vi lite te och därefter skulle anna till jobbet och jag käkade mat. Wilma blev kvar här hos mig så hon inte behöver vara själv när anna jobbar! Jag tror att skogslekandet tog hårt på henne, hon ligger och tar en powernap bredvid mig här på golvet. söt il doggo :)
     Och vem är det som säger att jag inte lever ut mina drömmar? Är det inte det livet är till för, göra det man drömmer om? ;)

Goodbye everybody, I've got to go!

Later

Gnällblogg

Idag ska jag gnälla av mig lite.
I regel stör jag mig själv på människor som gnäller alltför ofta, så det är helt i sin ordning att störa sig på mig idag. Till och börja med gjorde jag en dålig match idag. Därefter var jag allmänt sur och grinig på det mesta. Så jag kanske förtjänar lite huvudvärk och nackont för att jag har varit en så tråkig person hela eftermiddagen/kvällen. Såg iallafall melodifestivalen med mamma och ronja. simon och pappa kollade också lite av och till. Mamma va gullig och gjorde kladdmuffins så jag kunde tröstäta lite när jag var lite nere, det hjälpte! 
   För övrigt. Björn Gustavsson, haha, vilken underbart rolig människa ;D Jag har turen o känna en person som påminner väldigt mycket om honom! Allas vår Jonte! 
   Ledig ett par dagar nu, sen ska jag och anna ner till hennes stuga! Gööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööött det ska bli!! Relaxing på hög nivå kommer att utövas!

För att sammanfatta bloggen, den 15 mars kommer inte gå till historien som en utav de bästa dagarna i mitt liv hittills. Men det är bara o bryta ihop o komma igen! So long / andrea

Konstiga drömmar.

ha-haha-haha-haha!!

konstigaste drömmen ever, den hade jag natten till idag. Den involverade badkar, en arbetskollega, en kamera, vin och levande ljus. Strange. And I will say no more :) Jag är trött i mina ben efter en tids hårt arbetande, dels på nk men också i simhallen och på skolan. Hej variation. Utöver det så blir det ju en heldel träning. Jag och anna har bestämt att innan våran eurotrip ska vi båda vara mycket mera fit än vad vi är nu.
     Jag känner mig i skrämmande dålig form :/
Jobb imorgon, mys på kvällen. Blir ingen utgång denna helg. haha, har jag har fått nog av det på ëtt par dagar. Söndagen var extremt plågad. 

Mama I'm coming home.

He-hej   

RSS 2.0