krämp in the legs

vi vann mot kållandsö, med 23-22 tror jag det blev tillslut! Jobbigt spännande och nu sitter jag här och har krampkänningar i vaderna för att jag spännde mig så :O värt?

     Gött o vinna iaf!

Idag stod teater på schemat på förskolan, men det var typ 3 km bort. Ja vet, vi går! Med 23st 2-5 åringar! Pain in the ass. Men det var kul, kidsen var nöjda och trötta. Slutet gott allting gott.

There he goes again, theres my good old fashion lover boy :)

TLC

Jag klarade teoriprovet!!

Grattis till mig! Jag hann inte bli nervös förens jag skulle trycka på Avsluta provet knappen. Och då kom en alla-nerver-brakar-samman-på-samma-gång. Jag tänkte nästa gå därifrån, men avstod tillslut.
     Gött 1/3 avklarad. Halkbanan på fredag, uppkörning inom en snar framtid!

för att fira detta på min första hellediga kväll på två månader sov jag i två timmar, käkade nachochips och såg på skönheten och odjuret med anna.. mysigt värre!

med 94orna dängde vi forshaga med 20-6 och jag var en stolt tränare efteråt!  

     Match imorgon mot Kållandsö kl 20 i hallen.

Var förövrigt ute i lördags med malin, johanna och sofie. Mycket spontant och väldigt kul! Favorit i repris 3:e? Vore.
     P.s, det man inte påstår sig minnas har inte hänt! D.s.

Sov gött moderatsverige!

TLC

Angående mitt liv just nu

Frånvaron av inlägg senaste dagarna kan förklaras med att jag helt enkelt skitit i o skriva ;) Prioriterat annat i denna stress, jobbar, spelar handboll, tränar 94 orna, jobbar, tränar osv. Plus att jag tänkt o ta körkort nångång nu också.
    Går inte in på detaljer, det vill ni ändå inte läsa.

    Min nya kärriär inom handbollen funkar bättre än väntat, om jag får skryta lite. Imorgon är det seriepremiär hemma mot forshaga med 94 orna. Spännande, spännande. Gubbhandbollen är igång och inget är sig likt! 
    Som grädde på moset över allt detta har jag en ny favritlåt. ACDC - you shook me all night long. BRA LÅT! om ett par dagar har jag spelat sönder den och är på jakt efter en ny. förslag? 
Oddsen lutar mot en utgång imorgon, vore på sin plats med tanke på att det var ett tag sen.


Eeh, fuck this, nu ska jag käka cheescake eller hur det nu stavas!

xxxx

The Killers

det band som snurrar i mitt huvud just nu. "Read my mind" på repeat ;) Good shit.

     Match i lördags, 24 lika mot Ulricehamn, inte så bra, vi skulle ha vunnit. Match igår mot Stenungssund. Vi spelade som krattor men vann med 25-12. Den matchen skulle vi vunnit med 40-5, men spelade rätt casst så det blev som det blev. Ledig idag, thank god. Trött som en, jag vet inte vad. Ska ut och traska med anna om en stund. Sen väntar 94 träning, hem, vända, tillbaka till hallen, träna själv. Hem, sova. 
    Såg förövrigt ett olycksarbete igår, lite lotto för de som krocka, de smällde i en bergvägg här i deje och sen stannar bilen tillslut på brandstationens parkering :O TUR! De första brannmännen, annas förädrar var ju där på 30 sek. Så ska man krocka ska man ju göra det i närheten av brandstationen! Jag och anna stod som två fån och glodde på hela räddningsaktionen som hökar. Jag vill också vara med och hjälpa till! När jag ser nått sånt eller bara en ambulans eller polisbil så blir jag helt till mig och vill åka med. Störd?
     Nej, nu ska jag söka jobb! Hejsvejs.


Peace

RSS 2.0