Tjött i ögat.

nu blir det powersleep inatt. Är ledig imorgon och ska sova ganska länge, tills 10 or so, sen ska jag soffan och anna tills stan en svöng. Måste in till jobbet och styra upp situationen lite åt killarna! :) Sen blire träning. JObba fredag, ut/hemmamys med HJ? Upp lördag, LEDIIIIIG. Laga mat till malins ferre. Festa hela natten. Upp söndag. ev jobba. Sen blire match i sletna storfors :/ Jag ska inte köra iallafall! 
      HAHA, jag äääääälskar Gordon Ramsey! Ska nog gifta mig med honom :)

Love you guys!

Bodyguard.

Bra film! Kan man se den utan o bli förälskad i Kevin Costner? Inte jag iallafall.
     Jag måste bara upplysa er om att jag har karaktär! Im staying in tonight! Var ett tag sen det var en vit helg. Ska upp o jobba imorgon och jag har sovit sjukt lite denna veckan, så jag mååååste få sova lite så jag inte bränner ut mig! ;) I måndags gjorde jag en 15 timmars natt. Varningstecken!! Plus att jag måste spara pengar. Sen blir man fet av o dricka, ochallt man äter medans man dricker. 
     Men hur gött är det inte o va hemma en lördagkväll och dega runt i duntofflor, goa mjukisshorts och en goo top :D Im loving it!
     Snart drar Helen och jag håller också på o fixar visum. Är sjukt taggad för o åka nu! Stina ska också fixa visum, sen blire bokning! Det är storm ute och jag ska snart sova. Känns gött när de flesta av mina kära vänner är ute i svängen. Bland annat min käre SSK. HAHA!


"Baby, baby, baby, when you touch me like this and when you hold me like that. It was gone with the wind. But it's all coming back to me. When you see me like this and when I see you like that. Then we see what we want to see - all coming back to us. The flesh and the fantasies, all coming back to me. I can barely recall, but it's all coming back to me now .
     If you forgive me all this, if I forgive you all that. We forgive and forget. And its all coming back to me now."

I never though you were a fool, but darling look at you.

Så var man inne i vi-har-åldern-inne-för-å-gå-på-systembolaget. Mao. jag är numera 20 bast :) Hade en grymt skön födelsedag. Massage, prommis, go tårta, goa vänner o mat o vin på Alfies. Trevligt verre! Fick diverce gulliga sms och samtal under dagen också. tack på er.
     I present var det mest pengar till min kommade resa. Jag fick även ett Tomas Sabo armband som jag ääälskar. Har inga berlocker än men det kommer. Sen fick jag cholkad (L), stora muggar (L), ljus (L), generösa presentkort (L) och en massa mer braiga saker. En kanonbra masacara bla.
     Igår o idag har jag jobbat, jobbar imorgon sen är jag ledig på lördag då jag ska spela match.
     Nu ska jag ut o springa!

     Lateer! Ciao.

Sista natten som tonåring!

Det var en rubrik som bäddade (hmpfr) för många olika senarier, men det är inte roligare än att jag ska sova :) Har haft en riktigt goo dag idag. Upp o jobba 7.15. jobbade med goa JOnte o Jörgen. Fick sluta lite tidigare, glad tjej_19 (och imorgon är jag ledig för att jonte var vänlig och jobbade istället för mig), jag kom hem o pratade lite med mamma, åkte o tränade, köpte en stooor godispåse som jag och mamma åt upp med lite hjälp av roooni! Gööt, lite kaffe till också ;) Gammal?! Om cirkus en halvtimme är jag enligt lagen ett år äldre än just nu. Men ska man vara petig så fyller jag faktiskt inte förens 22.25 den fjortonde oktober (14e älgjakt om man frågar pappa).
      Jag ska fira mig med en riktigt sköningdag imorgon. Kl 0900 ska jag på massage, och sen hoppas jag på fint väder. Då blir det en prommenad. Om inte ska jag elda i den nya kaminen, laga nån lunch och kolla på nån bra film med en tjock varm tröja på! Vid 17 kommer mamma hem så ska vi äta bakelse och jag ska öppna paket. Sen ska jag o ett gäng goa töser in och käka på resturang! När jag är hemma sen igen ska jag firas av ronja. 
     Pappa o simon är på älgjakt så de får kompensera en missad fördelsedag när de kommer hem. Malin är hos sin kille i Sulvik och jobbar så hon kommer inte heller hem. Men på lördag ska jag firas av mormor och morfar och dom ska med o kolla på handbollsmatchen också, roligt :D Då måste jag göra bra ifrån mig!! Sen blir det min riktiga fördelsedagstårta! 
     Nu ska jag byta till duntäcke och sen ska jag lägga mig och läsa min braiga bok!  Nattttti!

Speedblogg!

Är trött som en gnu så det blir kortfattat nu.
   Jobbar som en tok för tillfället. Inventeringar, övertidsdagar, dubbelpass och tidiga mornar avlöser varandra. Mycket träning blir det med. LEDIG imorgon. ser ut så nu iaf. Lördag blire simhallen och lite barnkalas o grejer. NAJS. Mys med anna imorgon. Match i Skövdöö på söndag. Nu ska jag sova. Förövrigt är den nya kanimen nu fullt installerad och ineldad. Huuur gött som helst! Naahtiiii!

Feelgoodfilm och ML utekväll.

Jag och Stina firade att det var fredag med att mjukisklädda kolla på film i stan. Vi ville se Batman men det hade slutat gått :I What? Är vi så efter? Alright, vi ser Patrik 1,5 istället. SÖÖÖÖT FILM. Men mådde verkligen bra ända in i själen. Och det var ganska rolig :) Allt fokus kring denna film har ju varit att paret är homosexuella, med det passade så bra ihop och var så himla söta att man liksom inte tänkte på det! Hallå, välkommen till 2008. Summa sumarum (va?) se filmen. 
     Denna helg var det jobb fre-lör-sön. Därför skulle jag ta det lungt och inte gå ut. Gick halvbra. Jag drack inte, men av någon underlig anledning hamnade jag på Nöjes iallafall. Last time på länge.
     Jag vet inte varför jag gick dit, eller jo det vet ja. Jag var på förferre hos Anna och hon och sofie är så kul sällskap att man ville med dit. Men sen blev det som jag förutspått. Tråkigt. Nöjes nykter? I dont think so. HALLÅ Nöjesfabriken!! Vilken jävla klappträ är det som leker DJ??!?!?!? Sparka honom snarast! Nej, nästa helg blir det Arena! Ja, det var länge sen. Och ja, alla fulla människor som just fyllt 18 kommer vara där. Men det är ju kuuuul, och så spelar dom bättre musik. Eller ja, jag tror det gör det iallafall. Har ett svagt minne av det ;) Nu blev det mycket svammel här. Sorry about that.  HEJ

Karlstad nya Stockholm?

At least, so I've heard! Vi har hela paketet. Förutom tunnelbana, alkisar och en miljon invånare. Inget som inte går o ändra på. Barbour-clinic imorgon, därefter jobb till 18 sen träning. Tränade med Ekan och Linsan. Tråkigt effektiva. (eller?) Jobb tors till tis sen hoppas jag på en dag ledig. 
     Just nu snurrar Missy Higgins - Where I stood. Hör den, sjung den, älska den.

Va sa du? Borde jag sova? Kanske. Ska bara läsa igenom det ska jag kunna tills imorgon. Nej, det är inte så mycket. Bara 4 kataloger. Go natt.

HAHAHAHAHAHAHHAHA!!

Jag älskar, absolut ÄLSKAR, när det dyker upp saker som är så roliga att man skrattar högt och länge. Fast man är helt själv. Det är ännu bättre när det gäller nån man känner! 
     OCH när det är något som jag inte kommer berätta, så ni som läser detta kommer störa er som faaan och antagligen hata mig för att jag inte säger vad saken gäller!! Fuck you all and good night.

Ps. Johanna. Vi saknar dig i laget! Ds.  

RSS 2.0