Körningen är godkänd!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES ;D;D;D Jag har tagit körkort!! Grattis till mig.
     Tog bilen och åkte runt litegrann själv i bilen, asgött! Sen blere en sväng till forshaga för att utöva lite Ju-jutsi, helt galet :O Jag och Ronja dödade nästan varandra...

Allt för nu! Hejs

(bilder kommer)

Modevisning, match och massa mysig musik

Modevisning i mitticity idag! Gick över förväntan :) Riktigt kul. Freaky frisyr (tog en halvtimme att kamma ur), cool make-up, bra musik och coola kläder/skor. Efter en heldel nerver och stress så slutade allt väl! När jag skulle gå ut ut köpcentret fick jag en förvirrad blick av Stefan Holm, men den avslutades med ett leende ;)
     
      Sen hem och käka pizza i det Dahlmanska hemmet! Snabbt iväg till hallen för att spela en match där alla underpresterade, kom hem sur och göbbi. Avstyrde inbjudan till en fest men sen åkte jag till Anna en stund efter en långdusch. Sleten som en alldeles för använd sko! 
     Sitter nu och myser med en jul-mys-skiva.

Förövrigt är Ronjano iväg på juniorelitcup, meaning, jag har datorn (nästan) för mig själv ;)
Ska sova nu och ladda inför en fullspäckad söndag och följande vecka!

Peace

Sara, jag saknar dig också!!

När jag läste om inlägget insåg jag att det lät lite strange, jag menade det inte riktigt som det lät. Det är väl bara så att man kanske inte riktigt förstår att du är så långt bort :) Och ett år är ju inte så lång tid, känns det som nu! Du har redan varit borta 3mån och det har gått fort! Innan du skulle åka kändes ett år som en hel livstid..

Sovit 4 timmar idag = jag kommer vara uppe inatt!

     Till sommaren ska jag ner till Tylösand och gå en livräddarutbildning! Eller ja, jag ska söka iallafall :) Anna har övertalat mig, innan det så blir det en lite eurotripp för oss, på kanske 2-3 veckor. Planerade resmål - Paris, euroDisney, Venedig och Rom. Just nu ser det ut som att vi kommer ta oss runt med tåg! Ska bli KUL! 

Nu ska jag leta upp nått att äta :D   

dressed for succes!

nyss tränat efter att jag jobbat 9.30 till 18, kostföreläsning, träning, hem, dega. funderar på att se en film..
    Många hektiska dagar, lots of work, träning och annat tjafs. sen senast har jag utöver det vanliga varit matte och nolärare på högstadiet. om någon hade sagt till min när jag gick ur nian att jag skulle komma tillbaka och vika för min lärare hade jag antagligen misstänkt att personen i fråga rökt på eller tagit sinnes-förändrande-kemiska-medel. gick över förväntan trots att jag kände mig lite lätt dum i huvudet ibland. Men va faan, jag kanske inte alltid har rätt, men jag är bra på att låta övertygad ;)
     En sak som slog mig nyligen är hur fort man "vänjer sig" med förändringar. Jag trodde att det skulle vara megajobbigt i slutet av augusti när skolan inte drog igång. Men det var inte något jag en tänkte på. Jag trodde det skulle vara så att jag skulle tappa de flesta kompisarna, men de jag vill umgås med har jag ju kvar! jag trodde det skulle bli apjobbigt att skiljas från de som pyser iväg. icke. hade jag velat det så kan jag ju träffa dem ändå. men vissa saknar man inte längre. 
     växer man ifrån varandra kanske, t.o.m de man trodde att man skulle umgås med jämt. 

förövrigt gillar jag när man får kommentarer från största kexet ever -" va het du är idag då!" 

 Häpårä!

RSS 2.0