Härliga fredag!

Ledig torsdag, hade en gosig heldag med Stina så stan. Spöregn hela dagen men det gjorde inte oss så mycket etfersom vi shoppade, eller rättare sagt hon shoppade och jag kollade vad jag ska köpa när jag får lön! ;) Hem till Malin och Johans mysiga lägenhet och uppehöll mig där en tid innan jag och Malin åkte hem till Deje för att träna handboll. Jag hade en mycket dålig träning. Sedan hade jag Malin, Johanna och Anna en mycket underhållande stund i omklädningsrummet, I will say no more..
     Anna kinesade hos mig, i myshörnan och vi hade deep discussions hela kvällen fram till halv två eller nåt. Vaknade upp utvilade runt kl 10 och käkde frulle, la oss en stund till. Asgött! Sedan bar det av till Dejeskolan för att fylla i lite papper. Träffade mina gamla klassföreståndare. Svampen och pajen ;)
     Var till badhuset och sa hej till mina arbetskamrater. Hängde dörefter med anna en sväng till hallen där hon hade elevens val men 7orna, dvs. min lillebror och tjejerna jag tränar i handboll. Jag hade den lektionen förra veckan. Helt underbara kids ;D
    Och nu ska jag laga lite fredags-mys-tacos och invänta familjen.

Take Care! Peace.

Under pressure

Jaa, mitt liv rullar på som vanligt ;) Typ. Mycket jobb, mycket handboll. Grejer det.
     Var på teorikurs idag. Kul faktiskt! Och det var ett barn på förskolan som började gråta när jag skulle åka hem, värsta sööööt! London blir. Okt/nov?

That's it for today folks!

Peace

I fell in love and now you say it's over and i'm falling apart.

It's a hard life.

    eftersom jag sov mellan ca 18 och 2030 igår, hade så ont i ryggen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så det blev ipren och sömn, sen så blev det en uppesittarkväll till ca 0130 eller något liknande. Såg på ett två timmars långt program om 9.11 och jag gick och la mig med en klump i magen.
     De visade bland annat en massa bilder på de människor som "befriade" sig själva från sitt helvete och valde att hoppa. De bilderna fick mig att undra vad de tänkte sekunderna innan de bestämde sig för att handlöst kasta sig ut från World Trade Center.  Jag mådde nästan illa när det var en person som förklarade hur det var att stå och filma och men mellanrum höra DUNS och veta att där dog en människa, DUNS en till, DUNS. Innan tornen slutligen kollapsade och la hela nedre Manhattan i en spöklig dimma för sex år sedan.
      Trots denna fruktansvärda tragedi så tror jag bara att vi sett början på en lång ond cirkel.


Seize the day.

"and remember when I moved in you"

Hade ju sett fram emot den första, okej, kanske andra, lediga vardagen sen juli, men så blev det icke. Tio i nio ringde de från förskolan och frågade om jag hade lust o jobba mellan 0930 och 1430. Efter o ha harklat mig 25 ggr och förbannat att jag inte drog ur telefonjacket svarade jag med en fejkröst att - ja det går jättebra!
    Så upp-ducha-käka ett äpple-gnälla över att jag var trött-plåstra om skavsåren och så iväg.
Match igår i Lindesberg. Gick sådär.
     Var förövrigt i götet lör-sön med eleonor och stökade till Marcus fina lägenhet! Partaj på chalmers blev. Hade stört ont i fötterna och jävligt kul! Jag gick barfota tillbaka i spöregnet och på tåget hem hittade jag en glasbit i min vänsta häl :O Hade känt under hela dagen att det var något som gjorde ont, och där var anledningen! God damn it. Fuck hiheels! Förövrigt var tågbanan paj mellan Grums-Kil, så vi fick åka buss. Wehooo! or not.
     Ska träna lite senare på stora enso! stryka och en hel del skitsnack blir nog, som vanligt med andra ord på våra träningar. Imorgon ska jag till Simhallen och gå igenom en introduktion men Annika, hoppas på jobb där. Det vore cpkul ;)

Idag fyller jennifer år också ;D Hipphipp houray! Grattis!

Partaj fredag, jobba lördag, ev. jobb söndag. Sen börjar vecka 37 dagen därpå och det mesta, inte allt, rullar på som vanligt.  

"Det är bara den som vågar riskera att gå för långt som kan ta reda på hur långt den kan gå." word!

Peace

RSS 2.0