Ingen bra sömn med resfeber upp över öronen!

Senaste dagarna har jag inte alls sovit bra, pga all resfeber. Drömmer om att jag glömmer saker, inte hinner i tid, folk jag kommer sakna och massa annat. Om ett dygn är vi snart på väääääääääg!
     Var hos morfar idag en stund, och imorgon ska jag dit för o käka lite tårta för o fira morfar i förväg!
     Idag packade jag i allt som jag ska ha med, och väskan vägde inte mer än 9 kg!! :S Ööööh? Vad har jag glömt? Nu har jag packat ner lite shampoo och skor så nått kg mer kanske.
                                           Längtar efter detta, Cook Islands and Nya Zeeland!!

                                               

packning, planering och fixning.

Ja, gott folk. Nu är det ju faktiskt inte mer än två dagar kvar innan vi ger oss av. Natten mellan torsdag och fredag åker vi! Allt som jag tänkt ta med mig ligger på soffan och väntar på o bli i packat. Jag har plockat upp allt, vänt och vridit (bra svenska) och funderar på om jag verkligen ska ta med mig den, eller den, eller den..
     Kommer nog inte bli nå klokare på det iallafall. Det blir nog bra ändå. Jag har insett hur tråkiga mina kläder är egentligen. Svart, svart, grått, svart, vitt, svart, svart, lila, (ojdå!!), svart, grönt och denim. Så ser min garderob ut. Hur kul är det?  
     Idag blev det lite praktiska saker fixade iallafall. Växlade pengar, köpte lite sista saker jag behöver ha med, har maxat mobilen med musik, sagt hejdå på jobbet. Sara var här igår också, babblade oss genom hela Fantomen på Operan. Var mysigt, vi kommer ju inte ses på ett tag nu! Ska säga bye,bye till några fler imorgon också. Shit, nu börjar det gå upp att vi verkligen ska iväg. Har känts så avlägset hela tiden.
     Nu blire somna framför sagan om ringen och drömma om drömlandet! Hejsålänge!

6dagarkvar.

Om 6 dagar är jag o stina någonstands i luften mellan london och auckland. Har börjat småpacka lite. Med betoning på små.     Snart är det match och jag är nervös. Tibro lirar vi mot idag. 14.00. sen spelar herrarna 16.00. Efter det ska vi ner till morfar som faktistk, mot alla odds, mår bättre. Hoppas det blir ännu bättre :) Hejsvajes


the show must go on.

Jag känner mig splittrad just nu.
     Halva jag har resfeber, planerar i huvudet hur bra allt kommer bli på resan, plockar med saker utan någon kontroll för att jag är helt tankspridd inför resan.
     Andra halvan av mig har så himla dåligt samvete över o åka nu, när morfar är sjuk. Han har legat på sjukhus i två veckor och är riktigt dålig. Först när han åkte in så var det för att han blev magsjuk och fick inte i sig alla tabletter han behöver, men då visade det sig att han har lunginflamation också, om inte det skulle räcka för någon som snart fyller 76 så har han dessutom fått blodförgiftning. Vi skulle ha gått på resturang imorgon för o fira honom tidigt och för o ha en liten avskedsmiddag för mig, men det blev det ju inget med.
     Han kan ju bli bättre men bra blir han ju aldrig. Så det känns inge bra o åka till andra sidan jorden mitt uppe i allt det här. Fast o andra sidan har jag ju längtat supermycket efter det här, o jag o stina har planerat i 3-4 år.  
     Man hoppas ju självklart att han ska bli bra och det pendlar ju upp o ner, vissa dagar är han pigg men andra ser han dödssjuk ut. Mirakel kan ju hända.              Sorry att det blev ett gnälligt inlägg idag.



Men nya kamran funkar bra! Och imorgon är det sista jobbdagen på Nk. Hade braa.

Movienight!

Idag vare träning som stog på schemat mellan 14-16. Hem o käka tacos. Därefter drog jag, mamma och ronja in till stan för o kolla på BIO. Australia såg vi, och det var ett grymt val. Braaaaaa film. Den var helt olik alla andra filmer jag sett. Den hade typ alla kategorier i sig! Och herregud va snygg Hugh Jackman är!! I'd take him any day off the week. 
     Imorgon ska jag o stina fixa lite grjer inför resan. Måste till banken bland annat! Sen är det träning igen. Jag måste få tummen ur och börja tvätta allt jag ska ha med mig, för o börja packa nån gång..

                                                                                      

Happy NY!

Mycket lyckad kväll hos Sofie på Nyårsafton, haha, en stor del av kvällen spenderades med Marlén och Anton på toaletten (men det var ingen som var fyllesjuk,  vi mådde prima alla tre jag lovar) :) Det hela började hos Annas kompis Magda, vars kille bjöd på god mat! Efter det var vi hos sofie. På natten/morgonen efter mycket om och men kom jag och Marlén hem och i säng runt 4 eller nåt åt det hållet. Måste sova nu, ska upp o jobba imorgon. Var ledig lör, jobbar sön, sen är det inte så mycket mer jobb innan vi DRAR!!! Om två veckor är vi snart framme :)
    Var förövrigt uppe och inventerade ¨på nyårsdagen. Jobbigt. Och tråkigt. Sen var jag och anna iväg och solade lite, jag sov hela tiden, men gött var det! 
     Idag var jag och Salo och kollade på bio, Allt flyter blev det. Ingen superfilm, men lite mysig och helt klart sevärd :) Kanske download eller hyrfilm?
     Spelade även DMgruppspelet idag, vi tokvann. 26-9, 31-7, 33-8. Alla vinster till oss. Weehoo. Jag var dock skitkass sista matchen. Tråkigt. Men Marie var desto bättre istället.

Här kommer lite bildbevis från Nyårsafton. Jag var stekare i Soffans morgonrock.

              

Man kan inte ha tråkigt med dessa stjärnor. Saknade dock JOP och Maggan.

RSS 2.0