Svårt att ta in.

En av de absolut största, en av de absolut bästa, en av de enda, Michael Jackson. Han har tagit klivet in i nästa värld. Otroligt svårt att få huvudet runt. CNN och BBC glöder med info från alla håll. Herregud, tänk er alla dokumentärer som kommer rulla. Alla löpsedlar, alla extra bilagor. Alla memoarer, alla intervjuer, alla helgonförklarningar, alla nedsvärtningar. Så älskad artist, så hatad, så omskriven. Pojken som sjöng sin väg in i hela världens hjärtan med I wan't you back. Mannen som dansade sin väg in i världens hjärta med sin Moonwalk.
     Men framför allt.                     Alla låtar. 

     Michael Jacksons hjärta har slagit sitt sista slag, själen gått vidare, men Michael Jackson är och kommer alltid vara odödlig genom hans musik...  


     


Nån som Michael Jackson ser vi aldrig igen.

    

Flyt i livet!


Jag är verkligen en person med tur i livet! Allt liksom löser sig bra för mig hur som helst. Fick lön idag på 3200 som jag inte visste om! Det är wonderbart väder, jag är ledig nästan en hel vecka, det fixade sig så jag kan åka med Falk till Norge på söndagkväll. Vann på trisslott idag, först 25 sen 50, blir ju rik på det snart! 
     Livet är bara allmänt gött! Och imrhon ska det bli gryyymt kul o se Sverige - England!!!! 
     Johanna koom hit på pizzadejt idag också, mycket trevligt! Nu ska jag se Twilight och söööve.

         

Mamma, Im coming home!

Iallafall tills på söndag. Men blir såå skönt o komma hem imorgon istället för på torsdag. Två dagar gör ju ganska stor skillnad. Jobbar imorgon till 15, sen hem. Förövrigt är det ett hyfsat gött jobb o va i barnehage när det är strålande sol och väldigt varmt och skönt ute :)
     Nu står grejerna packade vid min fotända. Ska bli gött o komma hem..

Messömmer!

Har kommit och gått. Firades enormt lugnt. Sov två timmar efter jobbet. Gytt! Åt choklad! Ännu gyttigare! Cyklade till Stina and the guys, Chrille, Mackan och Jakob. Grill, musik, tjöt. Gick in när det blev för kallt, spelade RockBand för att få upp värmen. ASKUL. Sen käkade vi jordgubbar med melk och flöte(!!) (grädde här i norskland, visst låter det äckligt?!)
     Upp o jobbade idag. Höll på välta ett helt ställ med Diorsmink. Lucky me att det inte skedde.. 
   
Lyssnar på: Amy McDonald - Lets start a band
                      Flygplanen utanför
                      Kelly Hilson - Knocks you down
                      U2 - alla deras låtar. Längtar till 1 aug, hello BONO :)

Förkyld som en råtta har jag blivit och tröstäter jordgubbar, choklad och glass. Så får man göra när man känner sig ensam och har en tät näsa! Nu ska jag sova!

Finbesök i natt.

Bruce Springsteen kom nämligen på besök i min dröm! Ännu bättre blev det för han var inte i sin nuvarade ålder, utan han var runt 30-40 or so. Han är fortfarande grymt grym, men han har väl aldrig varit bättre än då? Hursomhelst så skulle han kramas och hålla på. JA TACK! Sen skulle vi rädda en häst som höll på o svälta ihjäl och sen räddade han mig från nån som jagade oss. Skit jävla samma, drömmar går inte o förklara, så jag ska inte tråka ut er.
     Idag var det en riktigt gosig dag när i Norge. Vakande 9.30, segade mig upp, åt frukost ute i solen, cyklade in till Jessheim, fixade med bankkonton och med skattekort hos Manpower och lite annat. Cyklade "hem" igen, tog det lite lungt, cyklade ut till flygplatsen och tog flygtåget in till Oslo. Efter 17 snabba minuter var vi inne i Oslo sentrum. Där blev det shopping med Stina och hennes syster Jossan. Tog det lungt och gött. Shoppade lite till. Kaffe nere vid Akers brygga. Skitmysigt. FETA båtar i massor. Lite mer shopping, sen skulle stina och jossan åt ett håll, jag åt ett annat. Snakkes då! Ett god tag senare tog jag flygtåget tillbaka till Gardermoen igen, cykel till Jessheim, mat. 
     Imorgon ska jag jobba 9-21, jobbar 8.30-16 på midsommar (ROLIGT!!), jobbar lördag söndag måndag tisdag onsdag torsdag. Sen ska jag hem till kära, kära DEJE. Ses då! 

Sängen kallar! Natti natt.



  
Jag tar två tack!

Fullspäckat.

Har jobbat in mig litegrann här i Norge nu. Kommer nog funka bra! Jobbade tills ons, åkte hem direkt efter jobbet. Torsdag var det Ronjas tur o ta studenten, det firades minsann. Blev klippt av Helen i fredags. Utgång fredag. Släktfest hemma lördag för att Ronja tagit studden. Utgång lördag. Till Forshaga med mamma och pappa idag, var till Folkets Park. That's a first. Var rätt mysigt. En massa, massa blommor och annat som mamma ville spana in. Efter det införskaffades föda till mig. Käk som ska förtäras här i Norge. Maten känns dyr i Sverige, men det är DYRT i Norge. 
     Nu sitter jag i mitt lilla kryp-in och ska sova snart. Jobba imorgon. Natti natt :)  

Hejsan beslutångest!

Fan. Nu har jag jobbat tre dagar på en Barnehage (dagis) och har blivit erbjuden jobb i ett år där. Öhm, okej. Ska tänka på saken. Vet inte om jag vill. Jag har ju jobba på flygplatsen. Varför måste det komma alternativ nu?! Shit va svårt jag har för o bestämma mig. I helgen ska jag antagligen hem, eller jobba. Ingen vet nåt.

Nu blir movie med grabbarna i huset. Yesman!

Lator!


Hello Norway!

Sen i söndags har jag bott i Norskland! Har movat in hos Sanna, Sara, Falk, Daniel och några doldisar. Kom upp hit i söndags, då var det en tårtfylld Andrea som kom upp till Jessheim, Sand närmare bestämmt! Hade varit i kyrkan på dagen, Simon hade nämligen konfirmation under söndagen. Därav tårtan. Ja, så nu är mina synder förlåtna. Bara att skaffa nya! Mina farbrödar gjorde allt i sin makt för att få Simon att bryta ihop i skratt. 
      Efter det då? KOm upp hit och det var bara jag och en kille som heter Henke här. Kunde ha blivit obekvämt om det inte varit för att jag är en härlig person (skoja) och att han var väldigt trevlig och lättsam! Igår så spenderades mestadels av dagen på en cykeln, mitt nya vrålåk! Cyklade i strålande solsken i kanske 3 timmar (svettigt). Kollade runt här i Jessheim, cyklade ut till flygplatsen, till stina och the grabbs, cyklade hjem igen och skruvade ihop min säng!
     Jobbade första dagen idag. Gick bra, men det var nog den mest ljudliga förskola jag varit på någon gång. Var helt sjuk trött i huvudet när jag åkte därifrån! Men e masse goe barn fanns de dere på Barnehagen! 
     Jobb imorgon också, och tors och fre. Hem till helgen redan? Återstår o seeeeeee.

Ha det!


Läser denna boken. Bra skit. Kanske. Vet fan inte vad jag tycker.. Helen, jag behöver debrifa.

RSS 2.0