"det är oklart"

Nya standard frasen.
    
Previously:
- Seriepremiär. HKB-Hellton 35-19
- Jobb.
- Ledighet!! Njöt av solen!
- Fest. Jag, Anna, Johanna, Malin och Sofie skulle ta det lungt. Didnt work.
- Börjat läsa Grottbjörnens folk.
- Betalat räkningar. Boring.
- Varit på cykelutflykt med pappa. Olsäter t o r.
 
På återkommande.

Idag har inte varit nån bra dag.

Upp och iväg på handbollsträning 0900. Tränade till 1230. gick helt okej. Käkade innan vi hade match. Jag kan inte riktigt förklara varför man jag hade inte kul idag på matchen. Det var tungt och jobbigt. Vi vann, men för min del kändes det som en förlust.
     Kom hem och var inte på helt bra humör. Men då mötte jag mormor och morfar som skulle åka hem. Dom hade varit i stan och handlat med mamma, pappa och ronja. Det piggade upp mig. Men bara några minuter senare ringer det och mamma får veta att hennes ena bror är på väg till sjukhuset i ambulans.Inget livshotande men vad händer med släkten just nu? 
     Efter ett tag somnade jag och drömmer då att en person jag tycker väldigt mycket om dör. Vaknar upp helt skakis. Jag vill helst slippa drömma dom här drömmarna något mer.. 
     Sen har jag mest suttit på mitt rum och varit allmänt osocial. KOllat på Romeo+Julia och kände mig ännu mer bedrövad efteråt. Men man kanske måste ha riktigt dåliga dagar för o uppskatta de som är bra.

Kom änglar, kom älvor.

Lasse W när han är som bäst! Av någon konstig anledning återkommer den här låten till mig varje höst. Det kom 96 om jag minns rätt. Och de senaste 4-5 höstarna har det dykt upp.
       Min form av höstdepression? Lyssna på nedstämda, känslosamma, "det-går-åt-helvete-med-allt"-låtar.
Annars gillar jag faktiskt hösten. Jag och hj tog en promenad idag. Jag var sugen på o gå ut i skogen och knalla i skogsmulle-kläder, bland alla gulnade löv. Himlen är tät grå men luften är frisk.
      HAndbollsmatcherna drar nu igång. Idag var det dock inte handboll på träningen. Utan afrikansk dans. JOBBIGT. Sweet jesus. Lår, rumpa, höft, mage, rygg och armar. You name it, vi tränade den muskelngruppen idag. Mycket rumpa, mycket höft, mycket juckning.
      Efter idag vet jag ju varför nästan alla-tjejer-som-dansar har toksnygga ben. I'm so not going to be able to walk tomorrow. Och efter den danser har jag förstått lite mer varför mörka människor är lite mer varmblodiga än vi tillknäppta, bleka nordbor. Haha, kul som bara den!! 
      Jag har även insett är att det är väldigt tråkigt och jobbigt o sakna nån enormt mycket men vara för stolt och cp-envis för o erkänna att jag själv kanske hade fel. Men vi gör framsteg!
     
     Imorgon ska Anna iallafall firas, snart födelsedag för den gamle geten! :)

So loooong, later, på återskrivande, hejdå, ciao, PEACE OUT!



Att vilja mycket.


Vad störande det är när man känner att man inte räcker till. Hur mycket man än anstränger sig, hur mycket man än lägger ner sig. Då ska man kliva fram ännu mer och göra ännu mer och bättre ifrån sig. Palla prestationsångest.
     På onsdag åker Stina till Rhodos. Sen blir det planering på hög nivå. Detta vill jag göra på våran resa.
-Softa i Vietnam, gärna på nån strand på en vacker ö.
-Besöka Ankor Vat. Cooooolt!
-Åka till NZ. Där blir det o jobba en kortare period. Bungy Jump, AJ Hackett ffs! Prova o surfa. Kollade just en surf-webcam i Wellington. Vill dit, vill dit. Rida nån långtur, kanske i ringens spår? Sagan Om Ringen nörd som man är ;)
-Vandra och paddla i Abel Tasman national park. Kanske simma med delfiner?
-Se the Catlin Coast.
-Åka till Queenstown, Auckland, Dunedin mlf.
-USA på hemvägen? Vore trevligt med lite westcoast och se NY!

Helen åker ju dit 5 nov!! Fetnajs. Jag ska jobba innan och efter och fira jul/nyår hemma innan vi pyser mot samma breddgrader.
      Innan det ska jag jobba nu i veckan. På begravning på fredag. Ledig lördag. Match och träningsdag söndag.
Nu ska jag sova. Natti


MSN for life!

andrea ´ säger:

ses om 4 då!

Johanna säger:

okej!

andrea ´ säger:

annars?

Johanna säger:

annars?

andrea ´ säger:

jora. dyra?

Johanna säger:

jora. dyra?

andrea ´ säger:

kom på något eget?

Johanna säger:

nejmen du är så cool så ja tror allt du gör är bra

andrea ´ säger:

jag vet, det är ett problem jag stöter på ofta...

HEJ BLOGGEN. Idag har jag inte uträttat någonting alls av vikt att berätta om. Därför tänkte jag lufta lite framtidsplaner. Så här ser mitt liv ut, preliminärt. Hösten 08, jobba, tjäna pengar, lira handboll. Våren 09, resa med den gode Stina G. Linder. Sommaren 09. Är sugen på en flytt till nån storstad. Paris, plugga franska? Älskar Paris! London, jobba? Älskar London!
      Eller stanna hemma, jobba och börja plugga hösten 09? Älskar Karlstad?  


RSS 2.0