Ledig helg!

Åh, va det är underbart o va ledig ibland :) Speciellt under helgerna, då jag nästan alltid jobbar helger annars! Den här helgen har det varit tema RELAX. Inte gjort något ansträngande alls. Fredag jobbade jag, sen var det en slö kväll och jag läste o hade det gött hemma. Lördag hade jag planerat o göra något med Anna och Johanna, och det råkade bli en tre-personers-hemma-fylla ;) Var mycket trevligt, vi såg 1408 och sen var det två andra filmer på men då snackade vi bara, så vi missade dom! Nån gång runt 01-01.30 var jag hemma och somnade som ett ljus. Idag har jag varit i simhallen och solat lite och sen var jag, pappa och Wilma ute och gick långprommenad i skogen, superskönt! När jag kom hem lagade jag mat och nu ska jag bestämma mig och jag ska se på film eller och jag ska läsa vidare i Mammutjägarna!

     Ja, Emma vi landar i London den 16 januari runt 12.00 tror jag och sen går nästa flyg runt 15.00 eller 16.00. Vi ville egentligen ha ett flyg som skulle stanna i London längre, typ 8-9 timmar, för det skulle varit svinkul o komma in till dig och säga HI ;) Men nu tror jag det blir tight, vad tror du? Vi landar vid Heathrow, det tar väl bara en kvart in till city eller?

På återskrivade! Hejhej

Yes, we can!

Nej, jag ska inte skriva något om Obama. But God bless him. Yes, we can, fixa min armbåge!! Wehoooo. Jag ska under två veckor på 6 akutunkturer, ska få hjälp med träning för o korta av bicepsmuskeln och nån mer behandling. Jag ska köpa ett skydd också som ska förhindra att jag överstäcker mig mer. Det är tydligen tricepsmuskel-fästet och ledfästets fibrer som trastats sönder långsamt under nästan ett år och nu har det liksom kapslat in sig (äckligt uttryck, låter som det har med insekter o göra) och kroppen läker det inte av sig själv. Därav akupunkturen, det ska starta en infektion som ska läka förhoppningsvis. Om jag på köpet skulle på mer tränade armar vore det ju lysande! :)
     Det som är lite neggo med detta är ju att det kommer gå på mellan 1200 och 1300. Men mina päron var så vänliga så de skulle betala allt. TOB!

Den 16 januari. Då ni. Då åker jag o stina till Nya Zeeland!! Vi ska även till Cooköarna, minst. Jag längtar ihjäl mig! Vi åker via London och LA innan vi landar den 18 januari i Auckland :D

     Förövrigt. Har ni hört talas om "kick-a-ginger day"? WTF?!?! Det är en 20 nov och då ska man sparka på rödhåriga... Citat ur en artikel: "I started running away and then suddenly one of them said something like 'Oh, I'm going to kick you. You have no soul, so you probably can't feel pain either.'"  
    Den 20 nov än inte längre en säker dag för mig och mina "kusiner" som mina kära kollegor säger..


HEY YOU! Check this website out!!
http://www.27bslash6.com/overdue.html



Ja, jag måste erkänna...

att även jag hade en liten förälskelse i Darin när han var med i Idol. Jag tror nog att de som säger emot ljuger. Erkänn? Och ja, jag tycker Sebastian är assnygg, Amanda är jobbigt cool och några till finns väl o nämna som varit duktiga, underhållande eller något annat som fångat mitt intresse. Men i år har jag nog totalt sett kanske 30 min av idol och jag har inte blivit imponerad. Jag vet att en kille som inte kan svenska är rätt duktigt, nån lill-gammal tjej är lite störande, nån Lars ville inte vara med. Men annars? Är det inte ovanligt slätstruket? Vad säger ni som kolla på Idol? Jag kan ju ha fel :) 
     
     Och, ja jag, vet! Det är tråkigt o höra vad folk drömmer, men jag måste berätta om en jag hade natten till igår. Jag har ju lite problem med en armbåge och min blivande man, Nikola Karabatic, har varit skadad i axeln en kort period. Så då var det väl passande att han o jag skulle spela en handbollsmatch tillsammans? Jag stod inte i mål heller utan spelade ute igen och det gick som på räls! Var mycket trevligt o lira med honom! Hans axel är förövrigt ok nu, spelade match ikväll med Kiel, de vann mot Barcelona. Way to gooo!



Ja, vi spelar i samma lag!

När det luktar snö.

Både o onsdags och i torsdags fick jag höra att jag var den coolaste fröken ungarna på skolan haft. Haha, status? Den ena sa det efter att jag (försökt) åkt lite skateboard, den andra efter att jag svor när jag förlorade på ett tv spel. Skrek o hade mig och dom frågade "får du säga så?" Tyst med dig, jag säger vad jag vill unge!! Då var jag coolast ever tydligen :) JObbigare yrke än fritidsledare kan man ju ha i allafall. 
   
    Kan du känna lukten av snö? Jag insåg att jag kan det, ibland iallfall, jag har tänkte på den jättemånga gånger när jag var mindre att jag tycker att det luktar speciellt innan det snöar. Precis som innan det regnar. Det kanske mer är spänningar i luften än en doft, men ändå. Jag sa det till några småtjejer på skolan i onsdags att det luktar snö och dom tittade på mig som om jag var helt dum i huvudet. "Snö luktar ju ingenting heller!" Vi får väl se svarade jag och efter en kvart eller nått så började det snöa. hahahahahah ville jag säga till dom men de han före, "hur luktar snö?".
     Jaa, hur smakar vatten?  




Vy utöver de norska fjällen, vi står på den svenska sidan av Grövelsjön.

En rätt skön dag!

Vaknade runt behagliga 10.30, segade runt ett tag. Efter det började jag smida planer om o åka in till stan på min lediga dag! Sagt och gjort, Sara och jag åkte till stan efter diverse motorhaverier (kan vara årets överdrift) och utträttade lite ärenden. Sa bla hej till miffo på H&M men hon hade kassa-jour och hade inte tid o prata så länge.
     Blev lite mat, lite mathandling och sedan åktejag bort till jennifer och sa hej till nya huset, Bildo, Nalle, Ferry och Wilmer förstås! :)
     Nu ska jag dyka ner i Hästarnas Dal igen. På återskrivande! Bye.




Och, ja! Vi är coola som få i lilla landet lagom!!

P.S. jag älskar dig.

Jag har läst boken och nu har jag sett filmen. Herregud, Im in a state of emotional mess.



Mycket som händer nu så känner jag mig inte på topp direkt. Haha, det var kanske året underdrift, har ju små breakdowns hela tiden.  Jag har ju tur som har världens grej o se fram emot -  jag och väldens bästa Stajna ska around the globe!    
     Ska upp o jobba om några timmar så det vore lägligt o somna nu! Hade :)

Mitt nya favoritord

"älskningsmänniska". 
    
      Hur sött är inte det? Du är min älskningsmänniska :) Nawh..


U2

Fick en massa DVDer och andra U2 grejer från morbror Jonas. Har precis kollat på en DVD ska checka in nästa. Har jobbat idag, var mycket, hmfr, underhållande. 
      Var det bara jag som trodde sångaren i Tokio Hotel var en tjej? Ända tills nån pratade om henne som en han. Är fortfarande inte helt övertygad. Intervjuer är han verkligen ingen hejare på men sjunga kan han, eller?. Borde kanske hålla sig till det.
     Heja levande legenden Bono istället.  We all love U2.

Alrighty then!

Bruks utklassade Skåre. Jag hänkade på Anna hem för o se movie. The Bucket List blev det. Se den allihopa! 4 av 5 toasters får den. 
     Min högra armbåge fungerar inte längre. Efter en längre tids misshandel på handbollsplanen har den nu i princip lagt av. Om jag tar i (?) till expempel försöker vrida på en vattenkran med högern, slutar armen fungera och går liksom inte o styra. Det strålar ifrån armbågen ner till handleden. Känns enormt OBRA! Ska inte spela imorgon eftersom jag måste jobba. Boring. Skulle hellre spela. Nu ska jag läsa lite.

     Helen har landat i Auckland! May the force be with you!

Gå med Gud!

Massavis med barn överallt.

Just nu är det barn i massor överallt. Jennifer och Carl fått har tillökning, Christian och Amanda har fått en liten, ett till par i Deje. Och det kommer fler i feb och i mars. Har jobbat en massa på Vitsippan nu också, kids all over the place. Gossigt det :) JOhanna gör inget atm och jag ska snart till hallen och kolla på match med Anna. Äter choklad just nu, vilket kommer leda till dåligt samvete imorgon. Nej, nu ska jag iväg. hejdå!!

För att undvika misstag -

If you intend to drive in New Zealand, make sure you're familiar with our driving rules (see the "Road Code") before you arrive. And remember - in New Zealand we drive on the LEFT side of the road.

Detta påminns vi om efter att de har berättat att det är vänstertrafik :) Man kan inte vara föör tydlig.

Not just another day!

Helen är på väg till andra sidan jorden. USA har valt näste president. Vi får stå ut med Bush i lite mer än två månader till men snart så kliver han ner från sina höga hästar. Stackars man. En hel värld som tycker att han misskött sitt jobb i 8 år. Måste kännas sådär.
     Ska bli spännande o se vad Barack Obama kan åstakomma. Med tanke på den framgångsrika kampanjen han fört så hoppas man ju att den ska följa med in i Vita Huset. Jag håller inte med honom i frågan om könsneutrala äktenskap, frihandeln och det jag tror de kallar "hot persuit". (Med reservation för stavfel!) Mao, bomba stenhårt direkt och kriga inte i 5-6år. Att föra ett krig som kostar 700 miljarder/år får ju definitivt vilken stat som helst på knä. USA, ni är starka, men se för faan till att inte hela världen vänder er ryggen.
     Men annars tycker jag han låter som en mycket bra ledare ;)

Helen landar ju inom en mycket snar framtid på NZ. Jag och stina ska ju också dit. Fick mail idag och att min ansökan var approved, så nu är det bara att åka, inom ett år! Vill ju helst hinna med o bo i London också. Och Paris. Sen vill jag ju utbilda mig också. Haah, många bollar i luften!

Bedtime now. Ska upp o jobba med en massa goa barn till möran! Blir skoj de! Hejsålänge

RSS 2.0