Don't try so hard.

Bra låt. I can't live with you är kanonbra också.

     Som en följd av att jag under förra och denna vecka varit och jobbat på småbarnsförskolor är jag totalt genomförkyld helt utslagen i hela kroppen. Lägg till detta att det var lagfest igår och att jobba i en simhall idag. Det är vad jag stått ut med idag. Men jag slapp iallafall inventera. Lucky me! 
      Ronja fyller 18 idag. Grattis, grattis, hemskt mycket grattis!
      Mao, jag har käkat tårta idag, jag har käkat mammas smarriga brownies, käkat god mat och sen somnade jag av utmattning! Och nu är jag så trött att jag ska sova igen. Och må lite bättre imorgon.
      Idag i simhallen var det förövrigt ett barn på 3-4 år som undrade varför jag lät så konstigt. Jag är förkyld förklarade jag och såg hur hjärnan på barnet jobbade på högvarv en liten stund innan han långsamt och fundersamt frågade: Är du förkyld som... en kråka? 
     Hahah, jag gissar på att han hört att någon säger att man kraxar som en kråka när man förkyld :) Söt unge! 

På återskrivande.
      


Min vän i etern.

Ibland är jag lite hurtig. Idag har jag jobbat, på förskolan Vitsippan. Ibland älskar jag o jobba med barn. Ibland är det nog det jag vill göra. Ibland är jag supersäker på vad jag vill göra.
    Ofta vill jag göra massor. Jag vill resa, helst samtidigt som jag skulle vilja utbilda mig och jobba (tjäna pengar). Jag är sugen på att utbilda mig till polis, ambulanssjukvårdare, kock eller femtielva andra yrken. Au-pair, vore det något? Utbilda mig inom försäljning? Simlärare, jobba i simhallen? Lärare? Som tur är går det ju att sadla om hela livet. (Hästar är ju också kul!!)
     Hur som helst lutar det mot o börja plugga redan nästan höst.  Men det är långsiktiga mål.
     De kortsiktiga är just nu att äta. Har styrketränat en o en halv timme idag och promenerat en timme. Efter det tog jag ett bad på mer än en timme. LK.

När jag var påväg hem idag lyssnade jag på mitt älskade, underbara och underhållande p3. Favoritprogrammet Christer sändes. Återkommer om det imorgon ;) Nu ska jag sova. Natti!

IBPA!

Om någon vill läsa om hur det var i London, eller se bildbevis hänvisar jag hit.

     Dagarna, veckorna och månaderna rullar på. Snart är en härlig sommar till ända och hösten börjar blåsa runt knutarna. Meaning, jag fyller 20. Meaning, jobben drar igång. Meaning, handbollen drar igång för full rulle. Av någon anledning har min egna träning funkat mycket bättre än handbollsträningarna. Det har bara låst sig i mål. Det hjälper ju inte med prestationsångesten jag får av att titta på OS. Hoppas det lossnar och det snabbt. Kanske lite för mycket i huvudet?
     Upp o jobba imorgon, sen styrs afterwork. 

Nu har jag annat för mig. Så länge. Bye
   

sen sist...

har familjen varit i Finland, jag har lagat massvis med mat, kört massvis med bil, tränat en hel del, parrtat, pratat med SOS, förbannat regnet, drömt om att resa, kollat massvis på OS, fixat min armbåge, varit ledig, hängt i Skåre, spelat handbollsmatch och spelat kubb-vm! Jag Linnea o Jennie var grymma! Kom till slutspel och allt. Hhaahaaha.
       Imorgon ska jag packa massor, både till London och till Lysekil. Jag och Helen ska först och hälsa på Emma i London och direkt därifrån ska jag till Lysekil och spela handboll i Havets Cup.
       Vecka 33, 2008, kommer gå till historien som en häääääärlig vecka.

Grym dag/kväll/natt igår. Ni som var inblandade vet. FAREWELL!

P.s testa och köra Ahlgrens bilar i mikron. D.s

RSS 2.0