Nya tider nalkas

Vänner flyttar, hösten kommer utan skolstart, jag får börja paya för att bo hemma, ungarna på dagis kallar mig fröken, jag byter blöjor, har eget ansvar för ett handbollslag,beckham är skadad (OH NO!), det är jul om mindre än 4 månader, ronja stickar mössor + hon fyller 17, eleonor pluggar på universitet and so on and so on..
     Jag håller på att dra på mig en förkylning också, om någon skänker en tanke uppskattas det. För att kompletera mitt lidande så har jag också ett par plågsamma blåmärken på min högra underarm. Hurt's oh it hurt's.
     Günther har enligt ryktet lyckats igen, han har gjort en fullträff, en dunder-as-dålig låt till. All heder till honom!
     Oddsen lutar mot en liten helgtripp till GBG ;D Trefligt värre. Missar dock en match, men det kommer bli en del av den varan under året iallafall.
     Även en tripp till london ligger i tankarna eftersom många vänner flyttar dit nu i dagarna, och en annan till (nästan iaf) New York och en annan till Hawaii. Hade så bra. Jag drar till våren/sommaren jag!

Peace

Äntligen (?) en uppdatering!

Ja, nu är datorn på bra humör igen. Thank god!
Här kommer en liten uppdatering på mitt fullspäckade liv. Nu är, som sig bör, hanbollen i full gång, stressen kryper på och 8 av 7 dagar i veckan är jag i hallen. Dvs 24/7.
Men kul är det och mätt är jag just nu så jag skulle vilja spy. Käkade pizza förut med ronja, simon och pappa. Det skulle jag inte gjort med tanke på att jag ska träna om en h och 10 min.
Har "läskramp" just nu. Är inte alls läs sugen. (Kan ha något och göra med att jag i princip läst konstant sedan jan/feb) Men inte vet jag.
För ca en vecka sedan skrev jag upp mig på vikarie lista på dejeskolan, och förskolor runtomkring. I går ringde de kl 9 och frågade om jag kunde komma kl 930 :O Eeeh, a visst! Svarade jag och flög upp ur sängen. Okej, jag kanske tog i lite, men jag gick upp. Skulle egentligen hjälpt klart malin med hennes sommarstuga, men det får vänta. Så just nu vikar jag på Solåkra förskola, asslött jobb. Man leker och fixar maten, och tar hand om ungar som grina och drar isär ungar som slåss, som kastar mat. Jag tar tillbaka det det jag sa det är inte slött. Imorgon jobbar jag också på Solåkra och ska stänga :/ OK?
Idag har lillbrorsan börjat 7an också. Jag kommer ihåg första dagen i 7an, jag och ytterligare 10-15 tjejer stod som rädda harar i korridoren och försökte söka skydd hos varandra. Och samtidigt skulle man se stencool ut. Det gick antagligen inte så bra..

Ska kolla på AFV nu! ASkul! Have a great weekend

Peace

The Phantom of the Opera

BRA FILM!!!!   Jag höll på fantomen men det gick dock inte riktigt hans väg, damn it. 
    men Gerald Butler, ja tack! Snygg man. Det är såna farligt snygga farliga killar man vill se, müms! Att han plus det kan sjunga också är ju inget minus direkt.                                                                                                              
     Är förövrigt sjuk/väldigt förkyld, jippie!!
     Sitter och lyssnar på "We will rock you" musikalen och är grymt sugen på att åka till London igen. Två kompisar åker dit i September så då blir det o hälsa på! Jobbar i tre veckor till sen kanske det blir en liten tripp någonstans. Tips? 
      Läste på Aftonbladet nyss om bron som kollapsat i Minneapolis :I Crazy! Sånt man ser på film.  

"Angel of music, hide no longer, come to me strange angel"


Peace



RSS 2.0