gamla vänner

igår när jag var ute och körde bil, så kom Chicago - you're the inspritation på radion, det väckte gamla minnen, om en gammal vän, som inte finns kvar. Iallafall inte i min umgängeskrets. 
     Men är det inte det som det handlar om att växa upp? Man utvecklas och förändras, vore det inte konstigt om inte umgänget också förändras? Delvis, för självklart är det värt mer guld att ha kvar gamla vänner i vått och torrt, vänner som man känt innan man kunde knyta sina skor. Vänner som man vet att även om man inte ses eller hörs på jättelänge så är det som att det var igår man sågs. Såna vänner som man inte växer ifrån. 
     Lika viktigt som det är att värna om de gamla getterna är det att lära känna nya, nya vänner som man kan utvecklas ytterligare med.

     Ska iväg och jobba snart, i simhallen. Igår tränade jag och anna en stund, både simning och livräddning. KUL!! Känner verkligen att det är något sånt som jag vill syssla med. men jag behöver fila på mina armtag, det går inte riktigt fort nog, så nu ska jag försöka se till att simma minst 2h i veckan så blir det nog elitbojen snart!! 
    
Nu ska jag ut och gå i skogen! 

 


så som i himmelen

den ska jag se snart, bra film.

Idag har jag äntligen städat mitt rum. Det var inte en vecka för tidigt. Men jag tänkte det när jag städade, att ju längre man väntar och ju stökigare det blir, ju mer syns det ju när man städar! (Jag är expert på ursäkter) Bra blev det iallafall. Vid ett tillfälle råkade en utav mina böcker trilla ner i hinken med vatten som jag hade, oddsen för det måste varit ganska låga. Jag ställde ner hinken på ett ställe vid en byrå, råkade stöta till den lite grann så att boken längst ut ramlar i, hahah, tur att det var en dålig!

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder, imorgon om jag hinner!

Vadå norska på svenska?

Värmländska - norska på svenska? Det var inte utan att man funderade på om man skulle skratta eller gråta när jag hörde det..

     Slöjobbade tre timmar idag. Det var en person som skulle göra polis-sim-testet, och personen i frågan va så kass att jag blev förvåndad. Kunde inte dyka, inte bogsera (hobbydysse?) och inte simma särskilt bra heller! Polismaterial? Not. 
     Hem fira stora lillbrosan, som fyllde fjortis idag. Käka lite cake, babbla ett tag, iväg till 94 träningen, hem käka lite mer (fetto) iväg och träna. Gick bra faktiskt. 
imorgon har jag sovmorgon, till 16.00 ;D inget jag gråter över. läste för övrigt att det är genetiskt om man är morgontrött eller kvällspigg. MAMMA! PAPPA! det är erat fel att jag alltid är så sinnessjuk trött på morgonen! 
     Datorn funkar bra, vädret är kanon, det mesta är bra faktiskt och jag mår oförskämt bra just för tillfället!
Annars?

Så som i himmelen blir nog imorgon! Nu har för övrigt bokrean startat, enjoy Johanna, min käre vän! (Tack för all hjälp) Styr götet med ett gäng coola personer inom kort! Det kan aldrig sluta bra...

Helgen roligaste: Den man ligger med får bädda.

 

mitt liv sedan den 3 jan

pga tekniska problem med våran dator (den tvärdog) så har jag inte kunnat kommunicera med nån över dagens största samlingsplats, internet. På ett sätt har det varit gött, men på många sätt väldigt jobbigt och störande. Stackars mig, dagen I-landsproblem...
     Anyway, eftersom mamma och pappa aldrig får tummen ur röven så tog jag tag i mitt dilemma och köpte mig helt enkelt en egen dator :) I'm back om track! 

     Sedan sist har jag bla varit i sälen, galet kul!! tack mina vänner. 

Jobbat på som vanligt, numera även som idrottslärare! haha, min lärar-karriärs-lista börjar bli lång! Börjar bli riktigt varm i kläderna nu på arbetsmarknaden känner jag! JObbar som en gnu för att kunna åka på semester med anna och senare stina. Världen får se upp..

För övrigt sitter jag och äter en polkagris nu, det har jag aldrig gjort förut.
 
I'm out!

RSS 2.0