KNAS! (andra gången gillt?)

Jag har en fortsatt helt underbar sommar! Idag jobbade jag bara till 15 eftersom världens bästa Jonte stannade till stängning! När jag slutat mötte jag upp Andres och han skulle bada tydligen. Så blev det, tillsammans med Sara plumsade han runt, jag hade inga badkläder - inget bad för mig. Inget nakenbad mitt i stan inte ;) Efter det åkte Sara iväg och skulle skälla på 3, deras mobiler o abonemang är tydligen helt-färbannat-jävla-värdelösa om man ska tro våran ettrige lille vän! Jag och Andres åkte hem till mig för o laga lite käk. Alltid lika mysigt! Stroganoff och pastapesto stod på menyn. Lagomt till att vi skulle äta kom även Sara och Johan. Vi babblade ett långt tag (bra svenska) innan jag o Andres skulle på träningar på varsit håll. 
     Tränade och efter det åkte jag hem och duschade o firrade lite innan jag skulle till stan och hämta mamma, pappa, ronja o simon vid tåget. Lite otippat fick jag med mig sällskap ner till stan i form av Andres och hans polare. De skulle ut o tagga till Karlstad lite. Det är ju lillördag trots allt!

Heybaberiba!

Jag har en fortsatt underbart härlig sommar! Idag jobbade jag bara till 15 eftersom världens bästa Jonte stannade till stängning! När jag slutat mötte jag upp Andres och han skulle bada tydligen. Så blev det, tillsammans med Sara plumsade han runt, jag hade inga badkläder - inget bad för mig. Inget nakenbad mitt i stan inte ;) Efter det åkte Sara iväg och skulle skälla på 3, deras mobiler o abonemang är tydligen helt-färbannat-jävla-värdelösa om man ska tro våran ettrige lille vän! Jag och Andres åkte hem till mig för o laga lite käk. Alltid lika mysigt! Stroganoff och pastapesto stod på menyn. Lagomt till att vi skulle äta kom även Sara och Johan. Vi babblade ett långt tag (bra svenska) innan jag o Andres skulle på träningar på varsit håll. 
     Tränade och efter det åkte jag hem och duschade o firrade lite innan jag skulle till stan och hämta mamma, pappa, ronja o simon vid tåget. Lite otippat fick jag med mig sällskap ner till stan i form av Andres och hans polare. De skulle ut o tagga till Karlstad lite. Det är ju lillördag trots allt!
       


När allt känns fint igen.

Att svälja stoltheten är inte något som jag kan skriva med på mitt CV. Jag jobbar på saken. Bland annat genom att sluta vara göbbig för något som hände för ett år sedan. Heja mig.

     Var på Kolsnäs i lördags, nykter och har aldrig haft så kul där som då. Körde fint också, fick köra Ubbes BMW. Passade på o tajma det med o nästan krocka med en älg :O men det gick fint. Kom hem runt 04 någon gång och sedan sov jag till 12 ungefär, då malin ringde och berättade att jag skulle med och bada. Huuuur gött som helst hade vi vid hennes stuga. Badade som tokar och solade!
     Körde ner familjen till stan måndag morgon, de ska spendera ett par dagar i GBG. Jag har fri tillgång till bilen. Looking and likeing. Jobbade ett gäng timmar innan jag tog svängen förbi Högboda och hälsade på Robin en sväng. Fika styrdes! Kul o ses med tanke på att det var ett tag sen sist.
     Jobbade heldag idag och sen var jag och Malin upp till mormor och morfar och fikade. Mycket fika måste jag säga. Mycket gott. Nu ska jag snart sova och imorgon blire lunchdejtning! Looking forward. Sen blire träning innan familjen ska hämtas igen i stan!

Jeez va det badas i sommar! Härligt ;)

It's a beautiful day!

Juli, löningsdag, fredag, ledig, STRÅÅÅLANDE sol, bad, glass, bra bok, god mat, dudes och paj.
    Tråkigare dagar har jag sett.


Funderingar på framtiden.

Just idag är allt bra, idag vill jag flytta till Paris, själv, och bara start fresch. Skulle va så himla kul o testa. Lite galet när man inte kan språket! Inte så att jag har något här hemma som jag vill lämna. Men det kliar i mig och jag vill ut. Det hjälpte inte alls när en vän ringde och rapporterade om hur hilma underbart han haft det på Nya Zeeland. Jag kunde slå tillbaka lite med min tågluff men kom igen. Nya Zeeland. Är det något som slår det? Inte enligt det jag hört. Det måste bli av.

     Sommaren till ära har jag dammat av några gamla, underbara, godingar. Vad sägs om Pearl Harbour, Titanic (gymnasie-vibbar, vännen) och Lejonkungen. Måste-läsas-i-sommar: The Alchemist, Steig Larsson-triologn och hjärtkrossande, underbara PS Jag älskar dig. Från första sidan satt jag med en klump i magen och tårar i ögonen. Denna musiken bör lyssnas på. Chris Brown - Forever, ´Club 8 - Walk with me Jesus, Lifehouse - Broken, Lasse o Timo - Kom kampsång mfl. Och Ferr, jo, det är den hittills roligaste, men det kan ju komma nya eller hur? Men den sommaren kommer vi aldrig glömma, visst? Första försöket till fylla, fisen i myshörnan, turerna till stan, killsnacket och alla sleepovers. Uh, va kul det va! 

Krabbor ska're fiskas! Bildbevis från Rörvik! 



Trevligt när det ringer från Umeå och det är en kille från Kalmar, inte Lund, som vill ställa frågor i en marknadsundersökning. My ass, kl 17 en lördag? Vad ville han? Rolig var han iallafall. Vilket år är du född? Vad har du för hårfärg? Använder du skor? Sover du med skor på? Vad har du för skor nu? Vill du gifta dig? Jobbar/pluggar du? Jaha, jag kanske ska komma förbi då. Var det en Kim - Stina mobbningsgrej tro?  Hahaha. Otippat! 


Bästa sommaren?

Så här rolig sommar har jag iallafall inte varit med om innan. Allt sparkades igång i full fart med eurotrippen. Därefter har allt bara varit svinkul och gött som vi säger på värmländska. Vi tar det i punktform.

- Mycket ledighet.
- Mycket bad
- Mycket parrty!
- Picknicks.
- Tältning
- Wakeboard, tack HJ ;D
- Spontanitet. Våldgästningar. (förlåt sandra!) ;)
- Nya kontakter.
- Stina åtevänder hem och skiter i Norge!
- Mycket grillat och mycket gott o dricka.
- Kul jobb. Oftast iallafall.
- Bra väder. De som säger nåt annat kan vara tysta. När jag är ledig är det fint!

And this is still to come.
- Smögen imorgon. Wakeboard, Göstas räkmackor, havet och picknick.
- London med Helen. Emma står för husrum!
- Förhoppningsvis Götet med Mallan.
- Ullared med Stajna. Roadtrip längs kusten. Liseberg och götet!
- More party, bad och en massa choklad!

Kommer sommaren 08 gå till historien som roligast hittills?




                                           

Detärjusommar!


Inte har jag tid och sitta vid datorn inte! Idag har jag, trots hals och huvudont varit och badat med helen! Skivstjärn stod för vattnet. Dit och tillbaka åkte vi finfint. BMW cab. fräääääscht. 
     Jobbet är i full gång, riktigt jobbigt o jobba när man inte mår särskilt bra. Imorgon är det dock sista heldagen, sen är jag ledig lör till tis. Slappa blir. Nån som har förslag på nån utflykt?
     Jag gör inte många knop när jag är ledig, tränar, har köpt nya inomhusskor, varit på picknick med helen och eleonor och somnat tidigt.
     London är med i planeringen just nu. Me and my sweet dude ska hälsa på emma när hon återvänder till lill-ön i väst.
 
Och, mina vänner imorgon, ska jag och helen, om vädret tillåter, ut på sjön. Wakeboard ska styras. 

Hörs om väldigt läääääänge! HEJSÅLÄNGE. 

RSS 2.0