Myspys in the middle of nowhere.

PÅ hemmaplan igen. Var i Glaskogen lör-sön, med mina kära arbetskamrater på Naturkompaniet. Vi kom iväg efter jobbet efter en hel del om och men. En pulshöjande vandring, på ca 1.45h (mestadels uppför), väntade framför våra fötter. Efter att vi skrämt slag på en älg, blivit lite svettiga, kommit fram till ett vindskydd, gjort upp eld och slagit upp tälten så var det hög tid för mat. Sen blev det en massa snack, godiskäkande, grillade mashmallows, vin och en wiskeylektion. Det är rökigheten som räknas, inte styrkan. Smakade inte så förfärligt när jag lärde mig hur man ska dricka!
     Off to bed runt 02. Rätt sent. vi tog en sleepingmorning också. göttit. 
     Frukost åts, efterrätt åts efter den. (?) Sen åkte tälten ner, vi tog en promme, sen käkade vi lunch innan vi slängde på oss ryggsäckarna och begav oss hemåt. 

     Det var vid ett tillfälle under kvällen som det kändes som tiden verkligen gick i lås. Vi satt och myste vid en  muntert sprakande eld, det var kolsvart ute, helt knäppttyst i naturen och vi satt (för ovanlighetens skull) bara tysta och kollade in i elden och njöt av värmen och att vara ute i naturen. Då kändes allt på något konstigt sätt väldigt levande men ändå helt avlägset.

     Har du inte hört den. Hör den. Lifehouse - Broken.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Kul att det va kul att tälta =) Käka ni några cheeseburgare då? :p

2008-05-19 @ 09:37:32
URL: http://jop.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0